Goed boeren met de boerderijautomaat

De boerderijautomaat is in te richten voor allerlei verse producten, zo zijn de aardbeienautomaat, eierautomaat, aspergeautomaat, melkautomaat en kersenautomaat al aardig ingeburgerd, maar zien we ook dat de kaasautomaat en vleesautomaat steeds meer aan populariteit winnen. Dat de boerderijautomaat steeds populairder wordt in allerlei soorten en maten, is niet voor niks. Het is simpelweg goed boeren met deze automaat voor de boer en teler!
Zo zien we dat steeds meer klanten kiezen voor uitbreiding van hun machinepark en een extra boerderijautomaat aanschaffen. De eerste automaat blijkt na een seizoen zo’n succes te zijn, dat de koop van een tweede boerderijautomaat een logische stap blijkt. In veel gevallen wordt de nieuwe automaat ingezet voor de verkoop van dezelfde producten, maar ook regelmatig voor uitbreiding van het productassortiment.

Welke boerderijautomaat kies je?

Het kiezen van de juiste automaat kan, zeker bij de eerste automaat, redelijk lastig zijn. Kies je voor een trommelautomaat of is de spiraalautomaat toch de betere keuze en is een nieuwe automaat interessant of blijkt de refurbished boerderijautomaat de verstandige keuze? Hier kunnen wij u ook zeker advies over geven, neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden!

Betalen bij de automaat

Het product naar wens aanschaffen bij de boerderijautomaat is zeer eenvoudig. We kunnen een muntwisselaar bij alle refurbished vending machines  en nieuwe vending machines leveren, waardoor de klant altijd met muntgeld kan betalen. Bijna iedere klant kiest daarnaast voor het optionele contactloos betaalsysteem met telemetrie, zodat klanten ook eenvoudig met pinpas en mobiele telefoon kunnen betalen. Houd je pas of mobiele telefoon voor het systeem, het bedrag wordt afgeschreven en het gewenste product kan worden uitgenomen.
Met de keuze voor het contactloos betaalsysteem is telemetrie mogelijk, waardoor je middels een app op afstand kunt uitlezen wat de voorraad is en welke omzet er met de automaat is gedraaid. Zo weet je dus op afstand of de automaat bijgevuld moet gaan worden, maar ook of de automaat nog naar behoren draait.
Een ander belangrijk voordeel van het contactloos betaalsysteem is dat er geen cash meer in de automaat zit. Voor een inbreker is het niet interessant om de automaat open te breken voor contant geld, want dat zit er niet in. Aan de buitenzijde van de automaat zorgen we voor een ‘No Cash’ sticker, zo hoeft de automaat niet onnodig vernield te worden.

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden van een boerderijautomaat of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug