Slagerijen en bakkerijen

Directe verkoop aan de consument 24 uur per dag, 7 dagen per week

Bijna wekelijks maken we vleesautomaten gereed voor de verkoop van verschillende soorten vlees of vleespakketten, zoals het BBQ pakket in de zomer. Ook een automaat speciaal op maat gemaakt voor de verkoop van brood en/of banket gaat regelmatig over de spreekwoordelijke toonbank. In België zien we de broodautomaat al op veel plekken door het land staan, maar de vleesautomaat geniet nog niet overal deze bekendheid. Toch zijn onze gekoelde automaten uitermate geschikt voor de verkoop van vers vlees.

Vraag een offerte aan  

Moderne en degelijke
automaten

Nummer 1 in gereviseerde automaten

Nummer 1 in gereviseerde automaten

DGA Vending is sterk in de verkoop van refurbished automaten, dat doen we al vanaf 2015. We gaan, met een jong team specialisten, heel ver om een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Niet voor niets is onze interne slogan ‘Kan niet, Ken niet!’. Alleen zo kun je de nummer 1 in gereviseerde automaten worden en blijven. Daar zijn we trots op!

Refurbished, zo goed als nieuw

Refurbished, zo goed als nieuw

Alle automaten worden van top tot teen nagekeken. Alle automaten worden op minimaal 50 punten gecontroleerd en gereviseerd. Standaard krijg je er van ons een gratis muntwisselsysteem bij. Zo krijg je een complete en goed gereviseerde automaat, tegen een scherpe prijs! Toch liever nieuw? Dat kan natuurlijk ook bij DGA Vending!

Persoonlijk contact, gratis telefonische support

Persoonlijk contact, gratis telefonische support

Zijn er vragen, werkt de automaat niet helemaal naar wens? Bel ons gerust en krijg telefonische support ook nadat de garantie verlopen is. Natuurlijk gratis!

Stekkergarantie: volledig naar wens ingestelde automaat

Stekkergarantie: volledig naar wens ingestelde automaat

Wanneer de automaat geplaatst is, hoeft enkel nog de stekker ingestoken te worden en de automaat met de juiste producten gevuld te worden. Daarna kan de verkoop beginnen. Dit noemen we bij DGA Vending: stekkergarantie!

Snelle levering

Snelle levering

Wij zorgen ervoor dat we voldoende automaten en onderdelen op voorraad hebben, zo kunnen we altijd snel leveren. In uitzonderlijke gevallen staat de automaat al met één week op de stoep. Ready, set, GO!

Standaard drie maanden garantie

Standaard drie maanden garantie

Wij hebben vertrouwen in onze automaten en daarom worden de automaten standaard met drie maanden garantie geleverd. Daarna zijn we altijd telefonisch bereikbaar voor support. Extra zekerheid nodig? Vraag naar de mogelijkheden voor onze serviceovereenkomsten!

Een kleine greep uit onze geplaatste automaten

Wekelijks leveren we diverse automaten in Nederland, Duitsland en België. Zowel gereviseerde automaten als splinternieuwe automaten verlaten het pand van DGA Vending om dienst te gaan doen bij hun nieuwe eigenaar.

De vleesautomaat

In Duitsland is de vleesautomaat al behoorlijk ingeburgerd, want bijna wekelijks worden er vleesautomaten in onze werkplaats klaargemaakt voor de Duitse markt. De gekoelde Vendo G snack 8 is hier perfect geschikt voor, omdat deze een grote capaciteit heeft, eenvoudig te bedienen is en het vlees heerlijk vers blijft.

Op basis van 23 beoordelingen

We adviseren je graag

Weet je niet precies welke automaat de meest geschikte is voor jouw producten? Bel of mail ons gerust.

+31 24 890 13 50 info@dga-vending.com

Interesse in een automaat voor jouw slagerij of bakkerij? Neem contact op!

Als je nog vragen hebt, dan beantwoorden we die graag. Zodra we het ingevulde formulier hebben ontvangen, zullen we binnen één werkdag contact met je opnemen.

 

Of plan online een afspraak in bij DGA Vending

Bel mij terug