De juiste melkautomaat

Voor de verkoop van melk hebben we diverse automaten op voorraad. We horen graag jouw wensen, zodat we een automaat op maat kunnen maken. Voor iedere klantwens bestaat er een mogelijkheid. We hebben de trommelautomaat, zoals de Crane Shopper 2, de Necta Starfood en de Necta Festival waar de flessen in gelegd worden en er bijvoorbeeld ook emmertjes yoghurt en kwark in geplaatst kunnen worden. Wat we ook steeds vaker zien is de Vendo Gdrink 6 of Vendo Gdrink 9 waar de flessen middels een lift per stuk uitgenomen worden. De flessen staan mooi achter een grote glazen ruit gepresenteerd in de gekoelde automaat. Dit ziet er heel mooi uit en daarmee perfect voor de verkoop van flessen melk en/of vla, maar is niet geschikt voor andere producten als emmertjes of kaas. Als boer kun je zelf eenvoudig de flessen (en/of andere producten) in de melkautomaat plaatsen. Al onze automaten zijn standaard voorzien van een koeling, zodat de melk heerlijk vers blijft. Uiteraard kun je ons ook altijd bellen of mailen om samen te kijken naar de juiste melkautomaat.

Kopen van melk uit de automaat

Nieuwe automaten hebben standaard geen betaalsysteem, maar kunnen eenvoudig worden uitgerust met een muntwisselaar, contactloos betaalsysteem en/of biljettenlezer, zodat iedere consument eenvoudig bij de melkautomaat het gewenste product kan aanschaffen. Onze refurbished automaten en nieuwe automaten kunnen  worden voorzien van een muntwisselsysteem.

Stickers op de melkautomaat

Net als het muntwisselsysteem worden de refurbished trommelautomaten gratis voorzien van een sticker op de automaat, waardoor in één opslag te zien is welke producten er in de automaten aangeschaft kunnen worden. Geef je boerderijautomaat de finishing touch met mooie stickers!

Levering en garantie

We maken iedere automaat compleet naar klantwens, zodat we zeker zijn dat de producten precies passen en de automaat is afgestemd op de individuele klant. We starten direct met reviseren, indelen en installeren van alle gekozen opties. Daarna kan de automaat geleverd worden en kan er begonnen worden met de verkoop van melk en/of andere (zuivel)producten. Natuurlijk krijg je op iedere refurbished automaat drie maanden garantie, zodat je zorgeloos kunt verkopen. Iedere nieuwe automaat wordt geleverd met twee jaar garantie.

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden van een melkautomaat of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ook geschikt voor

Bel mij terug