Eieren verkopen in een eierautomaat

Veel boeren en andere verkopers van eieren kiezen ervoor om extra omzet te genereren met een eierautomaat. Dit type boerderijautomaat verkoopt eieren door middel van een carrousel. Dit carrousel zorgt ervoor dat klanten de dozen eieren zelf, na transactie, uit de automaat kunnen pakken. De eieren vallen dus niet naar beneden en er is geen risico of extra investering van een lift in de automaat nodig.

Refurbished eierautomaten

Om ervoor te zorgen dat een eierautomaat financieel gemakkelijker haalbaar is voor investeerders, reviseren wij gebruikte eierautomaten. Zo zorgen we ervoor dat alle onderdelen die vervangen moeten worden, vervangen worden en de automaat zo tot een solide staat terug gebracht wordt. Dit gaat dus niet om tweedehands automaten, maar echt om gereviseerde eierautomaten. Wat exact het verschil is lees je hier.

Nieuwe eierautomaten

Wil je graag de nieuwste van de nieuwste eierautomaat aanschaffen? Dat kan. Wij bieden ook gloednieuwe eierautomaten aan. Deze automaten beschikken over twee jaar garantie op onderdelen. De aanschafwaarde ligt bij nieuwe vending machines logischerwijs hoger als bij refurbished varianten, maar je hebt dus ook extra zekerheid.

Ideaal voor verkoop of cross-selling

De eieren kunnen enkel in een automaat verkocht worden als losse verkoop, in een speciaal gebouwde hut bijvoorbeeld. Zo kunnen de eieren 24/7 verkocht worden. Het verkopen door middel van cross-selling van de eieren kan ook een erg lucratieve optie zijn. In dit geval wordt de eierautomaat ingezet ín de al bestaande boerderijwinkel, als extra optie voor de klant. Zo kunnen mensen naast de huidige boodschappen in de boerderijwinkel, ook een doosje eieren kopen in de automaat.

De Fifo modus of Shopper modus op de eierautomaat

Wil je graag dat alle eieren vers blijven en de doorloop van producten vanzelf geregeld wordt? Zog dan dat je een automaat aanschaft die de Fifo (first in, first out) modus bezit. Deze automaat zorgt er automatisch voor dat het eerst gevulde product als eerste uitgegeven wordt. Dit zorgt er echt wel voor dat de keuzevrijheid van de klant beperkt wordt. Wil je dat klanten 100% vrije keuze hebben over de producten, dan is de Shopper modus het juiste alternatief. De Crane Shopper 2 en de Necta Festival beschikken over deze opties. Informeer voor aankoop altijd even naar de mogelijkheden per automaat, we vertellen je er graag meer over!

Verkoop 24/7 eieren, zonder personeel

Doordat de automaat non-stop kan functioneren, kun je dus ook non-stop eieren verkopen. Doordat de automaat geheel zelfstandig functioneert, is het enige wat af en toe met de hand gedaan moet worden, het aanvullen. De automaat bespaart je dus enorm veel personeelskosten. 

Een eierautomaat bij DGA Vending aanschaffen = kosteloos reclamebord

Bij de aanschaf van een eierautomaat bij DGA Vending krijg je een gratis op maat gemaakt reclamebord, dat op de voorzijde van de automaat geplaatst kan worden. Hier kun je het logo, een boodschap aan de klanten of een andere reclameboodschap op kwijt. We helpen je met het ontwerpen en we  ontwikkelen en plaatsten dit bord en plaatsen zelf op de automaat.

Grote hoeveelheden eieren verkopen in de verkoopautomaat voor eieren

Het maximaal aantal selecties wisselt per automaat. Als we uitgaan van de Necta Starfood 10, die 36 selecties heeft, is het mogelijk om 432 eieren te verkopen (in het geval van 12 eieren per doos).

Kom de eierautomaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de automaat aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je de eierautomaten graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van deze vending machines, zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om een afspraak te maken hiervoor? Klik dan op de onderstaande button. 

Plan een afspraak  


levensmiddelenautomaat in experience center

 

Bel mij terug