Eieren verkopen in een eierautomaat

Veel boeren en andere verkopers van eieren kiezen ervoor om extra omzet te genereren met een eierautomaat. Dit type boerderijautomaat verkoopt eieren door middel van een carrousel. Het carrousel zorgt ervoor dat klanten de dozen eieren zelf kunnen uitkiezen en, na transactie, handmatig uit de automaat kunnen pakken. De eieren vallen dus niet naar beneden waardoor er geen schade kan ontstaan aan de eieren door val.

Refurbished eierautomaten

Wij bieden gereviseerde eierautomaten aan, deze zijn voor investeerders die werken met een budget een ideale oplossing. Wij zorgen ervoor dat de automaten volledig gecontroleerd worden aan de hand van een uitgebreide checklist, we reinigen de automaat grondig en vervangen onderdelen mocht dit nodig zijn. Zo garanderen wij dat jij een automaat krijgt die zo goed als nieuw is. Dit is niet hetzelfde als een tweedehands automaat, wij leveren  gereviseerde eierautomaten. Wat exact het verschil is lees je hier.

Nieuwe eierautomaten

Wij bieden ook gloednieuwe eierautomaten aan. Deze automaten beschikken over twee jaar garantie op onderdelen. De aanschafwaarde ligt bij nieuwe vending machines logischerwijs hoger als bij refurbished varianten, maar biedt wel extra zekerheid en garantie.

Ideaal voor verkoop of cross-selling

De eieren kunnen enkel in een automaat verkocht worden als losse verkoop, dit gebeurt dan voornamelijk in een externe locatie buiten de bestaande boerderijwinkel. Zo kunnen de eieren 24/7 verkocht worden. Het verkopen door middel van cross-selling van de eieren kan ook een erg lucratieve optie zijn. In dit geval wordt de eierautomaat ingezet in de al bestaande boerderijwinkel, als extra optie voor de klant. Zo kunnen mensen naast de huidige boodschappen in de boerderijwinkel ook een doosje eieren kopen in de automaat.

De FiFo-modus of Shopper-modus op de eierautomaat

Wil je graag dat alle eieren vers blijven en de doorloop van producten vanzelf geregeld wordt? Dan adviseren wij om de automaat in te stellen op de FiFo (First in First out) modus bezit. Deze modus zorgt er automatisch voor dat het eerst gevulde product als eerste uitgegeven wordt. Dit zorgt er echter wel voor dat de keuzevrijheid van de klant beperkt wordt. Wil je dat klanten 100% vrije keuze hebben over de producten, dan is de Shopper-modus het juiste alternatief. De Crane Shopper 2 en de Necta Festival beschikken over beide opties. Informeer voor aankoop altijd even naar de mogelijkheden per automaat, we adviseren je graag!

Verkoop 24/7 eieren, zonder personeel

Doordat de automaat non-stop kan functioneren, kun je dus ook non-stop eieren verkopen. Doordat de automaat geheel zelfstandig functioneert, is het enige wat je moet doen het vullen van de automaat. De automaat bespaart je dus enorm veel personeelskosten en je hebt er bijna geen omkijken naar.

Kosteloos een bedrijfssticker op het onderbord

Bij de aanschaf van een eierautomaat bij DGA Vending krijg je geheel kosteloos een op maat gemaakte sticker, dat op de voorzijde van de automaat geplaatst kan worden. Hier kun je het logo, een boodschap aan de klanten of een algehele afbeelding op plaatsen. Deze kunnen wij voor je ontwerpen of je kunt kiezen uit een algemene afbeelding die wij vervolgens ook voor je op de automaat plakken.

Grote hoeveelheden eieren verkopen in de verkoopautomaat voor eieren

Het maximaal aantal selecties wisselt per automaat. Als we uitgaan van de Necta Starfood 10, die 36 selecties heeft, is het mogelijk om 432 eieren te verkopen (in het geval van 12 eieren per doos).

Kom de eierautomaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de automaat aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je de eierautomaten graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van deze vending machines, zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om een afspraak te maken hiervoor? Klik dan op de onderstaande button. 

Plan een afspraak  

  

levensmiddelenautomaat in experience center

Bel mij terug