Direct Leverbaar

Refurbished Indoor Snoepautomaten

Nieuwe Indoor Snoepautomaten

Nieuwe Koppelautomaten

Nieuwe Outdoor Snoepautomaten

Snoepautomaten op maat

Welke producten je ook wil verkopen uit de combi-automaat, voor vrijwel ieder product (food en/of non-food) kunnen wij een automaat op maat maken. Neem bij twijfel gerust contact met ons op om te bespreken of we aan een specifieke wens en/of eis kunnen voldoen. Zo hebben we al veel klanten kunnen verrassen door de uitgebreide mogelijkheden. Heb je wel eens gedacht aan een merchandiseautomaat (voor t-shirts, petten, zonnebrillen), een shisha-automaat, de zonnebank-automaat of de autowasstraat-automaat? Dit is maar een kleine greep uit de diverse automaten die wij in het verleden al eens geleverd hebben.

Betaalmogelijkheden snoepautomaat

Optioneel kunnen we naast een muntwisselsysteem, andere systemen inbouwen, zoals een contactloos betaalsysteem waarbij de klant middels pinpas of mobiele telefoon kan betalen. Ook kunnen we er voor zorgen dat de automaat wordt uitgerust met een biljettenlezer.

Overige opties combi-automaten

In sommige gevallen is het niet wenselijk dat het product van de bovenste etage in de uitgiftebak van de snoepautomaat valt. Speciaal hiervoor kunnen verschillende automaten worden uitgerust met een lift, waardoor het product niet meer van grote hoogte valt. Voor producten die leeftijd verificatie vereisen zoals tabak, alcohol en shisha-producten, kunnen we een ID-scanner installeren. Op die manier kunnen de producten alleen verkocht worden aan klanten die het legaal mogen aanschaffen (let op: dit geldt niet voor Nederland).

Garantie snoepautomaat

Iedere refurbished snoepautomaat of combi-automaat wordt standaard geleverd met drie maanden garantie (iedere nieuwe automaat met twee jaar fabrieksgarantie), zodat je zorgeloos kunt starten met de verkoop van jouw snoepgoed, frisdrank of andere producten. Mochten er na drie maanden onverhoopt storingen zijn aan de snoepautomaat, dan staat onze monteur snel voor je klaar. Uit ervaring merken wij dat storingen vaak zelfs al telefonisch opgelost kunnen worden, waardoor de verkoop niet langer dan nodig stil komt te liggen. Ook bieden we verschillende serviceovereenkomsten aan, zodat jouw automaat altijd in topconditie is en blijft.

Levering van de combi-automaat

Voordat jouw automaat de werkplaats van DGA Vending verlaat, hebben we ervoor gezorgd dat de automaat tot in de puntjes is gecontroleerd, op maat is gemaakt voor jouw producten en de prijzen zijn ingesteld. Zo hoef je na levering alleen de stekker in het stopcontact te steken, plug en play dus. Daarna kan de combi-automaat gevuld worden. Met de levering van een duidelijke handleiding en onze speciale ‘Quick Start Guide’ kun je zelf eenvoudig prijzen wijzigen of de automaat anders instellen.

De combi-automaat, een slimme investering

Dankzij een combi-automaat bespaar je op winkelpersoneel wat anders in jouw winkel, bedrijfskantine of sportkantine had gestaan. Daarnaast draait de automaat 24 uur per dag en 7 dagen per week, zodat er altijd aankopen gedaan kunnen worden. Zo heeft de investering in een combi-automaat een snelle terugverdientijd.

Full Vending Service

Wil je graag een combi-automaat in het pand plaatsen, maar heb je hier geen tijd of wil je er niet te veel geld aan besteden? Dan biedt onze Full Vending Service wellicht een goede uitkomst. Deze service is in veel gevallen geheel gratis. Hierbij garanderen we dat je geen enkel omkijken hebt naar de automaat. Onze Full Vending Service is inclusief onderhoud, het vullen van de automaat en is risicovrij. Ook het oplossen van storingen valt onder het onderhoud. Een uniek onderdeel van de Full Vending Service is dat wij alle automaten standaard voorzien van een contactloos betaalsysteem, zodat de klant altijd eenvoudig het product naar wens kan aanschaffen.

Wil je nog even overleggen over de mogelijkheden of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug