Combi-automaat op maat

Welke producten je ook wil verkopen uit de combi-automaat, voor vrijwel ieder product food en/of non-food kunnen wij een automaat op maat maken. Neem bij twijfel gerust contact met ons op om te bespreken of we aan een specifieke wens en/of eis kunnen voldoen. Zo hebben we al veel klanten kunnen verrassen door de uitgebreide mogelijkheden. Heb je wel eens gedacht aan een merchandiseautomaat (voor t-shirts, petten, zonnebrillen), een shisha-automaat, de zonnebank-automaat of de autowasstraat-automaat, stuk voor stuk automaten die we geregeld leveren.

Betaalmogelijkheden snoepautomaat

Standaard leveren we refurbished snoepautomaten met een muntwisselsysteem (bij nieuwe automaten is het muntwisselsysteem niet standaard inbegrepen). Optioneel kunnen we ook andere betaalopties inbouwen, zoals een contactloos betaalsysteem waarbij de klant middels pinpas of mobiele telefoon met Apple Pay, Android Pay of Samsung Pay kan betalen. Ook kunnen we er voor zorgen dat een automaat wordt uitgerust met een biljettenlezer.

Overige opties combi-automaten

In sommige gevallen is het niet wenselijk dat het product van de bovenste etage in de uitgiftebak van de snoepautomaat valt. Speciaal hiervoor kunnen verschillende automaten worden uitgerust met een lift, waardoor het product niet meer van grote hoogte valt. Voor producten die leeftijd verificatie eisen zoals tabak, alcohol en shishaproducten, kunnen we een ID-scanner installeren. Zo kan een minderjarige bepaalde producten uit de combi-automaat niet aanschaffen.

Garantie snoepautomaat

Iedere refurbished snoepautomaat of combi-automaat wordt standaard geleverd met drie maanden garantie (iedere nieuwe automaat met twee jaar fabrieksgarantie), zodat je zorgeloos kunt starten met de verkoop van jouw snoepgoed, frisdrank of andere producten. Mochten er na drie maanden onverhoopt storingen zijn aan de snoepautomaat dan staat onze monteur snel voor je klaar. Vaak kunnen storingen zelfs telefonisch opgelost kunnen worden, waardoor de verkoop niet stil komt te liggen. Na drie maanden bieden we verschillende serviceovereenkomsten aan, zodat jouw automaat altijd in topconditie is en blijft.

Levering van de combi-automaat

Voordat jouw automaat de werkplaats van DGA Vending verlaat, hebben we ervoor gezorgd dat de automaat tot in de puntjes is gecontroleerd, op maat is gemaakt voor jouw producten en de prijzen zijn ingesteld. Zo hoef je na levering alleen de stekker in het stopcontact te steken, plug en play dus. Daarna kan de combi-automaat gevuld worden. Met de levering van een duidelijke handleiding en onze speciale ‘Quick Start Guide’ kun je zelf eenvoudig prijzen wijzigen of de automaat anders instellen.

De combi-automaat, een slimme investering

Dankzij een combi-automaat bespaar je op winkelpersoneel, dat anders in jouw winkel, bedrijfskantine of sportkantine had gestaan. Daarnaast draait de automaat 24 uur per dag en 7 dagen per week, zodat er op sommige plaatsen altijd aankopen gedaan kunnen worden. Zo heeft de investering in een combi-automaat een snelle terugverdientijd.

Full Vending Service

Wil je graag een combi-automaat in het pand plaatsen, maar hier geen tijd of geld aan besteden, dan biedt onze Full Vending Service wellicht een goede uitkomst. Deze service is in veel gevallen geheel gratis. Hierbij garanderen we dat je geen enkel omkijken hebt naar de automaat. Onze Full Vending Service is inclusief onderhoud, het vullen van de automaat en is risicovrij. Ook het oplossen van storingen valt onder het onderhoud. Een uniek onderdeel van de Full Vending Service is dat wij alle automaten standaard voorzien van een contactloos betaalsysteem, zodat de klant altijd eenvoudig het product naar wens kan aanschaffen.

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ook geschikt voor

Bel mij terug