De juiste aardbeienautomaat

DGA Vending heeft verschillende aardbeienautomaten op voorraad met verschillende afmetingen en mogelijkheden zodat de wensen en/of eisen van elke klant verwerkt kunnen worden. Zo weten we zeker dat het formaat van jouw bakjes exact in de automaat past en de capaciteit zo groot mogelijk blijft. Dit zorgt voor veel verkoopmomenten, voordat de automaat opnieuw bijgevuld moet worden. We kunnen de trommel zelfs zo indelen, dat op verschillende etages diverse formaten worden verkocht. Zo heeft de consument de mogelijkheid om een groot bakje aardbeien aan te schaffen of toch voor een kleinere variant te kiezen. Ook de prijs is per etage in te stellen. Dat kan DGA Vending voor je instellen voor levering, maar dit kun je daarna ook eenvoudig zelf regelen. Zo zou je zelfs per seizoen andere producten kunnen verkopen aan de consument. Zoals melk, eieren, vlees of zelfs aardappels en op die manier de automaat super efficiënt inzetten. 

Betalen bij de aardbeienautomaat

Onze gereviseerde aardbeienautomaten kunnen worden voorzien van een muntwisselsysteem. De klant hoeft dus niet gepast te betalen, maar kan ook wisselgeld terugkrijgen. We zien echter dat steeds minder mensen contant geld op zak hebben, maar alles betalen via pin. Daarom zijn al onze aardbeienautomaten ook uit te rusten met een contactloos betaalsysteem, waardoor de klant de mogelijkheid heeft om te betalen met pinpas of mobiele telefoon. Eventueel zelfs met telemetrie, waardoor de automaat middels een (web)app uitgelezen wordt en je dus ook op afstand kunt zien wat de verkopen zijn en wat de huidige voorraad is. Zelfs een storing kan middels het contactloos betaalsysteem direct gemeld worden in de app. Zo wordt de downtime van een aardbeienautomaat geminimaliseerd.

Levering van de aardbeienautomaat

Iedere aardbeienautomaat wordt in de professionele werkplaats van DGA Vending volledig nagekeken, grondig gereinigd en speciaal voor iedere klant op maat gemaakt. Zo hoef je na levering alleen de stekker in het stopcontact te steken en deze boerderijautomaat te vullen. De automaat en het optionele contactloos betaalsysteem werken dan direct! Met de levering van een duidelijke handleiding en onze speciale ‘Quick Start Guide’ kun je zelf eenvoudig prijzen wijzigen of de automaat anders instellen.

De juiste branding op de aardbeienautomaat

Bij de aanschafprijs is naast de muntwisselaar ook branding op het onderbord inbegrepen. We plakken hierbij een sticker naar eigen ontwerp op het bord onder op de automaat. Zo ligt de uitstraling van de automaat helemaal in lijn met de huisstijl van jouw bedrijf. Optioneel kunnen we zelfs kijken naar een volledige wrapping van de automaat. Pak de aardbeienautomaat maar in!

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden van een aardbeienautomaat of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug