Groente- en fruitautomaat op maat

Welke soort groente en/of fruit je ook wilt verkopen, voor vrijwel iedere soort kunnen wij een automaat op maat maken. Neem bij twijfel gerust contact met ons op om te bespreken of we aan een specifieke wens en/of eis kunnen voldoen. Zo hebben we al veel klanten kunnen verrassen door de diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld een aardbeienautomaat met verschillende formaten bakjes om aan iedere klantwens te kunnen voldoen of een fruitautomaat met diverse fruitsoorten is eenvoudig op maat te maken.

Betaalmogelijkheden groente- en fruitautomaat

Standaard leveren we onze refurbished groente- en fruitmachines met een muntwisselsysteem. Optioneel kunnen we ook andere betaalopties inbouwen, zoals een contactloos betaalsysteem waarbij de klant middels pinpas of mobiele telefoon kan betalen. Ook kunnen we er voor zorgen dat de automaat wordt uitgerust met een biljettenlezer.

Garantie groente- en fruitautomaat

Iedere refurbished groente- en fruitautomaat wordt standaard geleverd met drie maanden garantie (en iedere nieuwe automaat met twee jaar fabrieksgarantie), zodat je zorgeloos kunt starten met de verkoop van jouw groenten en fruit uit de boerderijautomaat. Mochten er na drie maanden onverhoopt storingen zijn aan de boerderijautomaat, dan staat onze monteur snel voor je klaar. Uit ervaring zien we dat we storingen vaak zelfs telefonisch kunnen oplossen, zodat de verkoop niet lang stil hoeft te liggen. Ook bieden we verschillende serviceovereenkomsten aan, zodat jouw groenteautomaat of fruitautomaat altijd in topconditie is én blijft.

Levering van de groente- of fruitmachine

Voordat de boerderijautomaat de werkplaats van DGA Vending verlaat, hebben we ervoor gezorgd dat de automaat tot in de puntjes is gecontroleerd, op maat is gemaakt voor jouw producten en de prijzen zijn ingesteld. Zo hoef je na levering alleen de stekker in het stopcontact te steken. Daarna kan de boerderijautomaat gevuld worden. Met de levering van een duidelijke handleiding en onze speciale ‘Quick Start Guide’ kun je zelf eenvoudig prijzen wijzigen of de automaat anders instellen.

De boerderijautomaat is een slimme investering

Je wilt graag jouw verse landbouwproducten direct aan de consument verkopen, maar een volledige boerderijwinkel gaat je net iets te ver? In dit geval is een boerderijautomaat een uitstekende oplossing. Niet alleen zijn de kosten voor een boerderijautomaat een stuk lager dan voor een volledige boerderijwinkel, ook scheelt het je veel spaarzame tijd. De automaten van DGA Vending zijn zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je de automaat in een handomdraai bijgevuld hebt. Eenmaal gevuld doet de automaat het werk voor jou!

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug