Vleesautomaat op de juiste plek

Na aanschaf van de vleesautomaat gaan we direct voor je aan de slag aan de hand van het gewenste assortiment, gaan wij de ideale indeling realiseren. De locatie van de vleesautomaat bepaal je natuurlijk zelf. Dit kan zijn bij de slagerij, maar in Duitsland worden ze ook regelmatig bij recreatieplassen geplaatst met BBQ-pakketten om lekker te kunnen barbecueën aan het water. Kijk wel even goed naar de wet- en regelgeving in jouw gemeente.

Refurbished vleesautomaat

Kies je voor een refurbished vleesautomaat van DGA Vending, dan kies je voor een zo goed als nieuwe automaat. Natuurlijk kunnen er wat kleine zichtbare plekjes op de automaat te zien zijn, maar refurbished betekent bij ons dat de vleesautomaat van top tot teen wordt nagekeken, dat alle onderdelen uitvoerig worden getest en de automaat grondig wordt gereinigd. Zeker bij de vleesautomaat is het controleren van de koeling van essentieel belang. Hier besteden we dan ook veel aandacht aan. Zo weten we zeker dat je een automaat krijgt, waarvan je nog jaren plezier zult hebben. Standaard krijgt iedere refurbished automaat drie maanden volledige garantie om eventuele storingen in het begin direct te kunnen verhelpen. Kies je toch liever voor een splinternieuwe automaat, ook dan ben je bij DGA Vending aan het juiste adres. We hebben diverse nieuwe vending machines in ons assortiment, zodat je altijd slaagt bij DGA Vending.

Betaalmogelijkheid met app

Alle vleesautomaten kunnen worden voorzien van een muntwisselaar, zodat jouw klanten niet met gepast muntgeld hoeven te betalen, maar ook wisselgeld terug krijgen. Daarnaast kun je jouw vleesautomaat uitrusten met het contactloos betaalsysteem inclusief telemetrie. Door telemetrie kun je middels een app de automaat op afstand uitlezen en zo zien wat de huidige voorraad is, wat de gedraaide omzet is in een periode, maar ook of er bepaalde storingen zijn aan de automaat. Je kunt zelfs instellen dat je een melding krijgt als de voorraad onder een bepaald niveau komt of wanneer de automaat een storing krijgt. Hierdoor hoef je dus niet fysiek de automaat te controleren op voorraad en storingen, super handig!

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden van een vleesautomaat of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ook geschikt voor

Bel mij terug