Snackautomaat voor gezonde snack

Na aanschaf van de snackautomaat gaan we direct voor je aan de slag. Het assortiment bepaal je natuurlijk zelf en op basis van dit assortiment gaan wij de ideale indeling voor je maken. Je kunt er dus voor kiezen om een standaard assortiment te gaan voeren, maar we zien steeds vaker de verkoopautomaat voor gezonde snacks voorbij komen. Het assortiment bestaat dan bijvoorbeeld uit, diverse snackgroenten, mueslirepen, proteïnebars, shakes en/of smoothies. Door de koeling in de deze automaten kunnen de producten lekker koel geserveerd worden en blijven deze langer vers.

Refurbished snackautomaat

Kies je voor een refurbished snackautomaat van DGA Vending, dan kies je er voor een zo goed als nieuw snackautomaat te kopen. Natuurlijk kunnen er wat kleine zichtbare plekjes op de tweedehands verkoopautomaat te zien zijn, maar refurbished betekent bij ons dat de snackautomaat van top tot teen wordt nagekeken, dat alle onderdelen uitvoerig worden getest en de automaat grondig wordt gereinigd. Zo weten we zeker dat je een degelijke vending machine krijgt, waarvan je nog jaren plezier zult hebben. Standaard krijgt iedere tweedehands automaat drie maanden volledige garantie om eventuele storingen in het begin direct te kunnen verhelpen. Kies je toch liever voor een splinternieuwe snackautomaat, ook dan ben je bij DGA Vending aan het juiste adres. We hebben diverse nieuwe snackautomaten in ons assortiment, zodat je altijd slaagt bij DGA Vending.

Betaalmogelijkheid met app

We kunnen alle snackautomaten voorzien van een muntwisselaar, zodat jouw klanten niet met gepast muntgeld hoeven te betalen, maar ook wisselgeld terug krijgen. Daarnaast kun je de snackautomaat uitrusten met het contactloos betaalsysteem inclusief telemetrie. Door telemetrie kun je middels een app de snackautomaat op afstand uitlezen en zo zien wat de huidige voorraad is, wat de gedraaide omzet is in een periode, maar ook of er bepaalde storingen zijn aan de automaat. Je kunt zelfs instellen dat je een melding krijgt als de voorraad onder een bepaald niveau komt of wanneer de snackautomaat een storing krijgt.

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden van een snackautomaat of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ook geschikt voor

Bel mij terug