De Kaasautomaat: super eenvoudig en marge verhogend

Beginnen met de verkoop van kaas uit de kaasautomaat kan in het begin lastig lijken, maar is super eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat de kaasautomaat helemaal naar wens wordt ingedeeld, stellen de juiste verkoopprijzen in en installeren de gevraagde opties zoals de muntwisselaar, het contactloos betaalsysteem en/of de biljettenlezer. De marge op de kaas kan verhoogd worden, doordat de kaas direct aan de consument verkocht wordt en er verschillende schakels tussenuit gehaald worden. Zo krijgt de consument een heerlijk vers product en de kaasboer een eerlijke prijs voor de kaas. Je hoeft dus geen kaas gegeten te hebben van de kaasautomaat, om snel tot de conclusie te komen dat het een goede investering is.

De juiste presentatie

DGA Vending heeft verschillende mogelijkheden voor gereviseerde of nieuwe kaasautomaten. Zeker bij de (refurbished) spiraalautomaten, zoals de Vendo Gsnack 8 en de Vendo Gsnack 6, heb je een prachtige presentatie van de verschillende producten door de grote glazen ruit. Bij de trommelautomaten als de Crane Crane Shopper 2, Necta Starfood en de Necta Festival kan de huisstijl van jouw kaasboerderij mooi worden gepresenteerd door de gratis nieuwe sticker op het onderbord. Zo bieden alle kaasautomaten van DGA Vending een perfecte presentatie.

Betalen bij de kaasautomaat

Zo eenvoudig als starten is met de kaasautomaat, zo eenvoudig is het kopen van een stuk kaas uit de automaat. Het is mogelijk om bij al onze gereviseerde automaten en nieuwe automaten een muntsysteem te leveren. Daarnaast kun je dit uitbreiden met andere betaalmogelijkheden, zoals het contactloos betaalsysteem, waardoor je ook kunt betalen met pinpas of mobiele telefoon. De klant kiest de gewenste selectie, houdt de pas of telefoon voor en het product kan worden uitgenomen. Wil je ook dat de klant kan betalen met briefgeld, dan installeren we optioneel de biljettenlezer.

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden van een kaasautomaat of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ook geschikt voor

Bel mij terug