De kaasautomaat: super eenvoudig en marge verhogend

Beginnen met de verkoop van kaas uit een kaasautomaat kan in het begin lastig lijken, maar is in werkelijkheid heel eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat de kaasautomaat helemaal naar wens wordt ingedeeld, stellen de juiste verkoopprijzen in en installeren de gevraagde opties zoals de muntwisselaar, het contactloos betaalsysteem en/of de biljettenlezer. De marge op de kaas kan verhoogd worden, doordat de kaas direct aan de consument verkocht wordt en er dus geen tussenliggende schakels zijn. Zo krijgt de consument een heerlijk vers product en de kaasboer een eerlijke prijs voor zijn kaas. Je hoeft dus geen kaas gegeten te hebben van de kaasautomaat om er een in gebruik te nemen.

De juiste presentatie

DGA Vending heeft verschillende mogelijkheden voor gereviseerde of nieuwe kaasautomaten. Zeker bij de (refurbished) spiraalautomaten, zoals de Vendo Gsnack 8 en de Vendo Gsnack 6, heb je een prachtige presentatie van de verschillende producten door de grote glazen ruit. Bij de trommelautomaten als de Crane Crane Shopper 2, Necta Starfood en de Necta Festival kan de huisstijl van jouw kaasboerderij mooi worden gepresenteerd door een nieuwe sticker op het onderbord die wij geheel kosteloos op de automaat plakken.

Betalen bij de kaasautomaat

Kopen uit de automaat is net zo gemakkelijk als het starten met een kaasautomaat. Het is mogelijk om bij al onze gereviseerde automaten en nieuwe automaten een muntsysteem te installeren. Daarnaast kun je dit uitbreiden met andere betaalmogelijkheden, zoals het contactloos betaalsysteem. Hiermee kan er ook met een pinpas of mobiele telefoon betaald worden. De klant kiest de gewenste selectie, houdt de pas of telefoon ervoor en het product kan worden uitgenomen. Wil je ook dat de klant kan betalen met briefgeld, dan is er de mogelijkheid om een biljettenlezer te installeren op de automaat.

Wil je professioneel advies van een van onze medewerkers over de mogelijkheden van een kaasautomaat? Neem dan contact met ons op.

Bel mij terug