Automatenshop pakketten

Ben je op zoek naar meerdere automaten? Dan is een automatenshop-pakket een zeer interessante optie. In onze automatenshop-pakketten, zijn verschillende Shop-concepten die op grootte zijn ingedeeld. Hierbij houden wij rekening met drie verschillende groottes: Mini Shop, Vending Shop en XL Shop. Deze verschillende shops lichten we hieronder verder toe. De volledige brochures download je hier.

Mini Shop

De Mini Shop beschikt over in totaal 6 automaten; 2 keer de Vendo G Drink 9, hierbij komen twee Vendo G Snack 10 gekoppelde automaten (zonder betaalsystemen). Daarnaast is de Vendo G Snack Black Edition 10 deel van dit pakket, hieraan is ook een Vendo G Snack 10 gekoppeld. 

Door deze 3 gekoppelde automaten, bespaar je 10.160 euro, ten opzichte van de keuze voor nieuwe hoofdautomaten. Bij de Mini Shop wordt standaard 500 euro korting gerekend en kost in totaal 41.310 euro. 

De prijzen in Nederland verschillen iets ten opzichte van de prijzen in België. Dit komt door de extra transportkosten die bij een levering in België. 

Automatenshop Mini Shop

Vending Shop

De vending Shop is een uitgebreidere variant van de Mini Shop, met 8 automaten. Hierbij is het aantal Vendo G Snack 10 Black Edition automaten gelijk, maar is er één Vendo G Drink 9 Black Edition met gekoppelde G Snack 10 aan toegevoegd. Doordat deze shop groter is, wordt er ook 750 euro korting gegeven en is de totaalprijs 55.155 euro.

Automatenshop Vending Shop NL

XL Shop

In de XL Shop is ten opzichte van de Vending Shop een extra Vendo G Drink 9 Black Edition met bijpassende G Snack 10 Black Edition gekoppelde automaat. Wederom is er extra korting berekend vanwege de toegenomen grootte van de shop (1000 euro). De totaalprijs van deze in totaal 10 automaten is 68.425 euro.

Automatenshop DGA Vending XL Shop NL

Automatenshop brochure voor Nederland en België

Bekijk hier de volledige brochures met alle specificaties per automaat voor Nederland en België:

Offerte aanvragen of een vraag stellen over de automatenshops

Wil je meer informatie over een van onze shop-aanbiedingen? Neem dan contact met ons op. Wil je een offerte van een van onze shops? Vul dan onderstaand formulier in: 
Bel mij terug