DGA vending over ons

Ons team

Ongelofelijk trots zijn we op ons team van jonge professionals. Voor vele is hun baan bij DGA Vending zelfs hun eerste fulltime job na de studie. Dat maakt de uitdagingen die we samen aangaan, de stappen die we maken en de prestatie die we de afgelopen jaren hebben neergezet extra waardevol en geeft de slogan ‘Kan nie, Ken nie’ extra waarde en kracht.

Van studentenbedrijf
tot marktleider

 
 

2021

Klaar voor de toekomst! Met de nieuwe website is DGA Vending helemaal klaar om nu en in de toekomst de klanten zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot een verkoopautomaat.

2020

Time flies! Al vijf jaar reviseren we dagelijks met veel plezier automaten voor onze klanten. We hebben al een te gekke periode achter de rug, maar kijken nog meer uit naar de komende vijf jaar!

2019

DGA Vending verhuist naar een nieuwe locatie aan de einsteinstraat 13 in Wijchen. Deze locatie heeft een ruim werkoppervlak van 500m².

2018

DGA Vending ontwikkelt zicht tot dé specialist in het reviseren van gebruikte verkoopautomaten. Hierbij worden de refurbished automaten voorzien van nieuwe technieken, zoals een contactloos betaalsysteem of valdetectie voor de producten.

2017

Door de grote vraag naar verkoopautomaten vanuit andere segmenten, wordt er besloten de dienst niet enkel meer binnen studentenpanden aan te bieden. Onder de naam 'DGA Vending' wordt er de service op maat aan bedrijven, scholen, instellingen en verenigingen aangeboden.

2016

Studentomaat blijkt een enorm succes! Steeds meer grote studentenhuisvestingsorganisaties zien de meerwaarde van een automaat in studentenpanden. Zo kan het dat Studentomaat binnen zeer korte tijd studentenpanden door het hele land voorziet van hun full vending service!

2015

Studentomaat het begin! Vanuit een studieproject beginnen de twee vrienden Brian de Groot en Jurriën Aalbers hun eigen bedrijfje met snoepautomaten en frisdrankautomaten, genaamd Studentomaat!

Waar het allemaal begonnen is

Het team

Brian

Brian

Eigenaar

Jurriën

Jurriën

Eigenaar

Ruben

Ruben

Aftersales

Rick

Rick

Sales

Lukas

Lukas

Planning

Wout

Wout

Magazijn

Koen

Koen

Werkplaats

Luc

Luc

Service-monteur

Maarten

Maarten

Service-monteur

Thijs

Thijs

Hoofd werkplaats

Jelle

Jelle

Werkplaats

Tijmen

Tijmen

Support

Tom

Tom

Werkplaats

Lambert

Lambert

Redder in nood

Dennis

Dennis

Marketing

Max

Max

Full Vending Service

Cas

Cas

Full Vending operator

Teun

Teun

Full Vending operator

Jasper

Jasper

Full Vending operator

Sjors

Sjors

Full Vending operator

Ties

Ties

Full Vending operator

Haske

Haske

Full Vending orderpicker

Bel mij terug