Bloemen of bloembollen verkopen in een bloemenautomaat

Bloembollen verkopen door middel van een verkoopautomaat is een prachtig alternatief voor de winkel. Bloemenautomaten zijn ook een grote kans voor elke ondernemer die bloemen wilt verkopen. De bloemen en bloembollen worden namelijk verkocht zonder dat hier personeel aan te pas komt, dit is van positieve invloed op de personeelskosten. Door dit te doen creëer je dus ook financiële ruimte voor andere kansen met de onderneming, want: er zijn minder kosten én de inkomsten zijn hoger. 

Bloemenautomaten voor op de boerderij

Boerderijautomaten zijn vending machines die ingezet worden voor een boerderij. Populaire producten in een boerderijautomaat zijn onder andere vlees, melk, kaas, fruit en groente. Bloembollen en bloemen worden vooralsnog minder verkocht in een verkoopautomaat dan eten of drinken. Echter neemt dit nu wel toe. Wij zien een trend in het gebruik van de bloemenautomaat. 

Beurs met de bloembollenautomaat

Op de Spogagafa, de grootste beurs voor de tuinbranche in de wereld, werd deze trend bevestigd. Daar werd namelijk een van onze bloembollenautomaten door Tuinbranche Nederland gebruikt in een stand die de tuinbranche met hedendaagse techniek linkte. 

Een kortere verkoopketen dankzij een bloemenautomaat

Een bloemenautomaat kopen is de oplossing voor het snel willen verkopen van je eigen bloemen of bloembollen. Met een bloemenautomaat verkoop je je eigen bloemen direct aan de klant. Dit betekent voor een klant een mooi, ambachtelijk product, dat direct uit de kas afkomstig is. Voor jou betekent dit: een kortere verkoopketen. Doordat deze keten korter is, is de winstmarge hoger. Hierdoor hoef je namelijk geen geld af te staan aan te tussenpartij, zoals bijvoorbeeld een supermarkt. Het is ook waardevol om onze blog over het verdienen van geld met een vending machine te lezen. 

Betaalbare bloemenautomaten: gereviseerde vending machines

Een verkoopautomaat is doorgaans een diepte-investering. Bij DGA Vending vonden we dat dit anders kan. Hierom zijn we gestart met het reviseren van gebruikte verkoopautomaten. Dit houdt in dat wij gebruikte bloemautomaten inkopen, deze vervolgens helemaal herstellen tot een zo goed als nieuwe automaat. Deze refurbished automaten verkopen we vervolgens voor een aanzienlijk lagere prijs dan de nieuwe varianten. Op deze manier maken we de aanschaf van een bloemautomaat aantrekkelijker voor een breder publiek. 

Kom zelf een bloemenautomaat bekijken

In ons Experience Center laten we al onze bloemenautomaten graag aan je zien. We demonstreren de werking van de automaten, zo kun je voordat je een automaat aanschaft goed bepalen welke het beste bij jouw wensen past. Klik op deze button om een afspraak te maken in ons Experience Center. 

Plan een afspraak  

 

Bel mij terug