Ieder betaalsysteem mogelijk op een versautomaat

De muntwisselaar neemt alle euromunten aan en geeft de klant, na aankoop van zijn of haar product, het juiste bedrag aan wisselgeld terug. Optioneel is het ook mogelijk om een contactloos betaalsysteem in te laten bouwen, waardoor de klant ook met pas en mobiele telefoon kan betalen. Ook een biljettenlezer kan in deze boerderijautomaat geïnstalleerd worden, zodat de klant met briefgeld kan betalen bij de versautomaat.

Een slimme investering: de versautomaat

Je wilt graag jouw verse producten direct aan de consument brengen, maar een volledige (boerderij)winkel ligt nog buiten bereik. De versautomaat biedt de perfecte oplossing. Niet alleen is de investering voor een versautomaat een stuk lager dan voor een volledige winkel, maar zijn er ook geen kosten voor (extra) personeel en kunnen de versautomaten van DGA Vending 24/7 blijven verkopen. Daarnaast zijn de versautomaten van DGA Vending zeer gebruiksvriendelijk, waardoor het bijvullen van de versautomaat weinig van je spaarzame tijd kost. Er kan ook een groot aanbod aan verschillende producten aangeboden worden, zoals melk, aardbeien, vlees, aardappels en groente en fruit, maar ook cola en snoepgoed mocht dat voor een ander moment schikken.  

Plug en play versautomaat 

Indien je kiest voor een (gereviseerde) versautomaat van DGA Vending, dan stellen wij de automaat volledig naar jouw wens in. Zo worden de productvakken op maat voor jouw producten gemaakt, de prijzen ingesteld en wordt de gewenste temperatuur ingesteld. Het enige wat je na aflevering nog hoeft te doen, is de stekker in het stopcontact te steken en de automaat te vullen met de juiste producten. Plug en play dus!

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug