Ieder betaalsysteem mogelijk

Alle gereviseerde versautomaten van DGA Vending worden standaard geleverd inclusief een muntwisselaar. Deze muntwisselaar neemt alle euromunten aan en geeft de klant, na aankoop van zijn of haar product, het juiste bedrag aan wisselgeld terug. Optioneel is het ook mogelijk om een contactloos betaalsysteem in te laten bouwen, waardoor de klant ook met pas en mobiele telefoon kan betalen. Het contactloos betaalsysteem accepteert zowel kaarten als Apple Pay, Android Pay en Samsung Pay, waardoor je geen nee-verkopen meer hoeft te hebben. Ook een biljettenlezer kan geïnstalleerd worden, zodat de klant met briefgeld kan betalen bij de versautomaat.

Slimme investering

Je wilt graag jouw verse producten direct aan de consument brengen, maar een volledige (boerderij)winkel gaat wat te ver. De versautomaat biedt de perfecte oplossing. Niet alleen de investering voor een versautomaat is een stuk lager dan voor een volledige winkel, kosten voor (extra) personeel hoeven niet gemaakt te worden en de versautomaten van DGA Vending kunnen 24/7 blijven verkopen. Daarnaast zijn de versautomaten van DGA Vending zeer gebruiksvriendelijk, waardoor het bijvullen van de versautomaat weinig van je spaarzame tijd kost. 

Plug en play

Indien je kiest voor een (gereviseerde) versautomaat van DGA Vending, dan stellen wij de automaat volledig naar jouw wens in. Zo worden de productvakken op maat voor jouw producten gemaakt, de prijzen ingesteld en wordt de gewenste temperatuur ingesteld. Het enige wat je na aflevering nog hoeft te doen, is de stekker in het stopcontact te steken en de automaat te vullen met de juiste producten. Plug en play dus!

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug