De voordelen van een refurbished boerderijautomaat

Al langer speelt het door je hoofd; je wilt gaan starten met de verkoop van jouw eigen verse producten uit de boerderijautomaat, maar hebt tot nu toe de stap nog niet durven nemen. Onze medewerkers helpen je graag met het maken van deze keuze door professioneel advies te geven. Hierdoor krijg jij de boerderijautomaat die het beste past bij jouw wensen en producten. Iedere tweedehands automaat wordt bij ons volledig gereviseerd, dit houdt in dat ze volledig worden nagekeken door middel van een uitgebreide checklist, indien nodig worden hersteld en compleet worden gereinigd. Hierdoor functioneren de verkoopautomaten weer als nieuw. 

Gratis service bij een tweedehands boerderijautomaat

Op het onderbord plakken we geheel kosteloos een nieuwe sticker, waardoor jouw boerderijautomaat extra attentiewaarde krijgt. De inhoud van deze sticker wordt in overleg bepaald en uiteraard geven wij ook hierover graag advies. Wij zorgen voor de perfecte indeling van jouw automaat zodat jouw producten perfect in het vak passen. Eventueel stellen we ook alvast de juiste prijzen voor je in, zodat je na levering eenvoudig van start kunt gaan met de verkoop van de producten. Wil je na verloop van tijd wijzigen van producten, dan kun je met behulp van onze 'Quick Start Guide' eenvoudig zelf de prijzen en/of vakken naar wens aanpassen. Heb je nog vragen of wil je professioneel advies? Neem dan gerust contact met ons op!  

Wat houdt een tweedehands boerderijautomaat in?

De automaat is gereviseerd en dus niet splinternieuw. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten, maar zorgt er dus ook voor dat de investering in een kortere tijd wordt terugverdiend. Onze refurbished automaten worden standaard voorzien van een muntwisselaar. De automaten zijn optioneel ook uit te rusten met een contactloos betaalsysteem en/of biljettenlezer. Hierdoor kun je jouw klanten de gewenste betaalmogelijkheid bieden. Iedere automaat wordt standaard met drie maanden garantie geleverd, waardoor je zorgeloos met de verkoop kan starten. Is er binnen de drie maanden toch een storing, dan zorgen wij ervoor dat deze kosteloos wordt verholpen. Wil je ook na drie maanden zekerheid, kies dan voor één van onze servicepakketten

Wil je professioneel advies van een van onze medewerkers over de mogelijkheden van een tweedehands boerderijautomaat? Neem dan contact met ons op.

Bel mij terug