Frisdrankautomaat op maat

Neem bij twijfel gerust contact met ons op om te bespreken of we aan een specifieke wens en/of eis kunnen voldoen. We kijken graag mee naar een passende oplossing, zodat we een geschikte frisdrankautomaat op maat kunnen maken voor jouw drankjes. Natuurlijk passen blikjes en PET-flesjes in de frisdrankautomaat, maar kunnen we ook geschikte frisdrankautomaten maken voor grotere (glazen) flessen of juist kleine shotjes.

Betaalmogelijkheden frisdrankautomaten

We kunnen bij een refurbished frisdrankautomaten een muntwisselsysteem leveren. Daarnaast kunnen we ook andere betaalopties inbouwen, zoals een contactloos betaalsysteem waarbij de klant middels pinpas of mobiele telefoon kan betalen. Ook kunnen we een biljettenlezer toevoegen als betaalmogelijkheid.

Overige opties frisdrankautomaten

Naast frisdrank is het ook een optie alcoholische dranken in de frisdrankautomaat te verkopen. Voor de verkoop van alcoholische dranken is het verstandig om een ID-scanner toe te voegen aan de frisdrankautomaat, zodat minderjarigen geen alcoholische drankjes kunnen aanschaffen, maar wel toegang hebben tot non-alcoholische dranken. Daarnaast is in sommige gevallen een productlift wenselijk bijvoorbeeld bij glazen flessen, zodat deze producten bij aankoop niet breken.

Garantie frisdrankautomaten

Iedere refurbished frisdrankautomaat wordt standaard geleverd met drie maanden garantie (iedere nieuwe frisdrankautomaat met twee jaar fabrieksgarantie), zodat je zorgeloos kunt starten met de verkoop van jouw dranken. Mochten er onverwacht storingen zijn aan de frisdrankautomaat, dan staat onze monteur snel voor je klaar. Uit ervaring merken we dat we storingen vaak zelfs al telefonisch kunnen oplossen, waardoor de verkoop niet langer dan nodig stil komt te liggen. We bieden verschillende serviceovereenkomsten aan, zodat jouw frisdrankautomaat altijd in topconditie is en blijft.

Levering van de frisdrankautomaat

Voordat jouw frisdrankautomaat de werkplaats van DGA Vending verlaat, hebben we ervoor gezorgd dat de frisdrankautomaat tot in de puntjes is gecontroleerd, op maat is gemaakt voor jouw producten en de prijzen zijn ingesteld. De refurbished frisdrankautomaten zijn tevens grondig gereinigd. Dankzij onze service hoef je na levering alleen de stekker in het stopcontact te steken, plug en play dus. Daarna kan de combi-automaat gevuld worden. Met de levering van een duidelijke handleiding en onze speciale ‘Quick Start Guide’ kun je zelf eenvoudig prijzen wijzigen.

De frisdrankautomaat, een verfrissende keuze

Dankzij een frisdrankautomaat van DGA Vending bied je jouw collega’s of klanten op ieder moment van de dag een verfrissend drankje. De frisdrankautomaat draait 24 uur per dag en 7 dagen per week, zodat er altijd aankopen gedaan kunnen worden, ook is er hierdoor geen personeel nodig voor de verkoop. Zo heeft de investering van het kopen van een frisdrankautomaat een snelle 'Return On Investment' (ROI).  

Full Vending Service

Wil je graag een frisdrankautomaat plaatsen, maar hier geen tijd of geld aan besteden, dan biedt onze Full Vending Service wellicht een goede uitkomst. Deze service is in veel gevallen geheel gratis. Hierbij garanderen we dat je geen enkel omkijken hebt naar de frisdrankautomaat. Onze Full Vending Service is inclusief onderhoud, is risicovrij en is inclusief het bijvullen van de frisdrankautomaat. Ook het oplossen van storingen valt onder het onderhoud. Vaak is het interessanter om bij Full Vending te kiezen voor een combi-automaat. Een uniek onderdeel van de Full Vending Service is dat wij alle automaten standaard voorzien van een contactloos betaalsysteem, zodat de klant altijd eenvoudig het product naar wens kan aanschaffen.

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug