Refurbished Indoor Frisdrankautomaten

Nieuwe Indoor Frisdrankautomaat

Nieuwe Outdoor Frisdrankautomaten

Nieuwe frisdrankautomaten

Wil je graag veel zekerheid en de meest geavanceerde frisdrankautomaten aanschaffen? Dan kun je het beste kiezen voor een nieuwe frisdrankautomaat. Deze automaten zijn voorzien van de allernieuwste techniek, zien er optisch het mooiste uit en zijn voorzien van twee jaar garantie op onderdelen. Een bekende nieuwe frisdrank vending machine is de Vendo G Drink Design 6 of de Vendo G Drink Design 9.

Refurbished Frisdrankautomaten

Om frisdrankautomaten niet enkel een diepte-investering te laten zijn, zijn wij deze automaten gaan reviseren. Dit houdt in dat de automaten gebruikt ingekocht worden en door onze technisch specialisten volledig worden nagekeken. Onderdelen die aan vervanging toe zijn, worden vervangen en zo zorgen wij ervoor dat deze automaten een nieuw leven krijgen. Na aanschaf van een refurbished automaat, ontvang je drie maanden garantie op de complete automaat. We hebben in een aparte blog uitgelegd wat het verschil is tussen een gebruikte en een gereviseerde automaat, deze kun je hier lezen.

Frisdrankautomaten voor blikjes

Doordat veel grootmachten in de frisdrankindustrie zijn overgestapt op de lange, dunne blikjes (sleek cans) zijn een hoop gebruikers van blikjesautomaten in de problemen gekomen. Wij merken dat dit probleem zich met name voordoet bij gebruikers van een Coca Cola automaat. Dit probleem wordt veroorzaakt door oude automaten, die niet geschikt zijn voor het nieuwe type blik. Automaten van DGA Vending kunnen dit wel. Een van onze best verkopende blikjesautomaten is de Necta Diesis 500.

Alcoholische dranken verkopen in een drankautomaat

In Nederland is het niet mogelijk om alcohol in een verkoopautomaat te verkopen, maar in Duitsland en België is dit wel mogelijk. Dit komt doordat het niet legaal is om een ID-scanner op een verkoopautomaat te plaatsen in Nederland. Een dergelijke drankautomaat wordt vaak gezien als bierautomaat of wijnautomaat, welke doorgaans erg goede omzetten genereren.

Gezonde frisdranken verkopen

Veel klanten kiezen ervoor om enkel de standaard frisdranken te verkopen in hun automaat, zoals cola, Fanta en energy drinks. Dit is echter wel een gemiste kans, omdat tegenwoordig de behoefte voor gezondere alternatieven erg groot is. Ons advies is dus ook: verkoop gezonde frisdranken in je frisdrankautomaat. Dit is goed voor het imago en het zorgt voor een potentieel bredere doelgroep van je automaat.

Meer dan drank verkopen in een automaat?

Wil je naast frisdrank ook andere producten, zoals snacks of non-food artikelen verkopen in een automaat? Dit is natuurlijk mogelijk. Dit kan op twee manieren: door middel van een combi-automaat en door middel van gekoppelde automaten. Een combi-automaat dient perfect voor een klein assortiment en gekoppelde automaten dienen perfect voor het grotere assortiment. De gekoppelde automaten zijn enkel mogelijk in het geval van Vendo automaten. 

Wil je de automaat extra laten opvallen? Laat hem wrappen

Voor een meerprijs is het mogelijk om de frisdrankautomaat van een volledige wrapping te voorzien. Zo kun je de automaat compleet in je eigen huisstijl laten opvallen, waardoor het niet enkel een verkoopautomaat meer is, maar ook een promotie-item.

Kom de Frisdrankautomaten zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de vending machine aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je koffieautomaat graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om de automaten eens te komen bekijken? Klik dan op de onderstaande button om een afspraak te maken. 

Boek een bezichtiging  

Frisdrankautomaat kopen

Bel mij terug