Service en reparatie

Heeft jouw verkoopautomaat een storing of een onderhoud nodig? DGA Vending staat voor je klaar!

Garantie op gereviseerde automaten

Iedere gereviseerde automaat wordt aan de hand van een checklist volledig gecontroleerd om te kijken of alles naar behoren werkt. Werkt het niet of twijfelen we, dan vervangen we direct het onderdeel tijdens het reviseren. Zo weten we zeker dat je een automaat krijgt die feilloos werkt. Bij aankoop wordt iedere automaat standaard geleverd met drie maanden volledige garantie. Vaak kunnen we storingen al telefonisch oplossen. Kunnen we telefonisch geen oplossing bieden voor de storing aan jouw verkoopautomaat, dan plannen we een afspraak in met onze servicemonteur. Doen er zich na drie maanden onverhoopt storingen op, dan kun je ook rekenen op één van onze monteurs.

Serviceovereenkomsten

Na het verlopen van de garantie bieden we verschillende serviceovereenkomsten aan, zodat je ook na de garantieperiode met het volste vertrouwen de verkoopautomaat kunt blijven gebruiken. Heb je nog geen serviceovereenkomst maar wel interesse? Contacteer ons gerust op support@dga-vending.com of 024-891350, zodat je de juiste keuze voor een serviceovereenkomst maakt. Nog wel belangrijk om te vermelden, ook hier vind je geen onbegrijpelijke kleine lettertjes, maar zijn we zoals je van ons gewend bent open en transparant.

Storingen aan de verkoopautomaat

Bij een verkoopautomaat met contactloos betaalsysteem met telemetrie geeft de automaat direct door wanneer er iets mis is. Bijvoorbeeld als een muntstuk verstopt zit in de muntwisselaar. Zo kun je direct actie ondernemen en staat de automaat niet onnodig lang stil.

Doen er zich andere storingen voor, bel of mail ons gerust, zodat we een passende oplossing kunnen bieden of een servicemonteur kunnen sturen. Uiteraard ook na het verlopen van de garantieperiode.

Reparatie bij kapotte onderdelen

We hebben standaard de meest gangbare onderdelen op voorraad liggen. Zo kunnen we bij kapotte onderdelen in jouw verkoopautomaat snel schakelen. Vaak zul je zien dat in overleg met onze professionele supportafdeling het onderdeel zelf te vervangen is. Scheelt wat in de kosten en de automaat draait snel weer op volle toeren.  

Full Vending Service

Doet er zich een storing voor aan een automaat van onze full vending service, neem dan spoedig contact met ons op, zodat we direct kunnen schakelen. Je kunt ons bereiken via fvs@dga-vending.com of 06-39768415.

Support aanvraag

Vul hier het formulier in. Liever direct antwoord? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Mail: support@dga-vending.com; Whatsapp: +31(6)21958881
Bel mij terug