Refurbished Indoor Non-Food automaten

Refurbished Indoor Trommelautomaten

Nieuwe Indoor Non-Food automaten

Nieuwe Koppelautomaten

Nieuwe Outdoor Automaten

Non-food automaten voor jou ingesteld

Bijna alles is mogelijk om te verkopen in een non-food verkoopautomaat. Onze technisch specialisten maken het mogelijk dat de automaat precies naar jouw wensen ingesteld wordt. Dit zorgt ervoor dat producten zoals oordopjes, stekkers of bijvoorbeeld veiligheidshandschoenen via een vending machine verkocht kunnen worden. 

Non-food automaten, binnen én buiten

Er zijn speciale automaten die dienen voor buiten-gebruik. Deze automaten zijn outdoor automaten. Deze non-food automaten blijven uitstekend functioneren onder slechte weersomstandigheden en hebben extra inbraakbescherming. Wil je de automaat binnen plaatsen? Dan hoef je niet voor een outdoor variant te gaan, een reguliere automaat voldoet dan perfect.

Een gereviseerde of een gloednieuwe non-food automaat? 

Het opkopen en opknappen van gebruikte non-food automaten is iets waar DGA Vending in gespecialiseerd is. Dit proces heet reviseren. Deze automaten heten dus ook refurbished non-food automaten. Wij reviseren verkoopmachines om de markt toegankelijker te maken voor degene die niet direct een nieuwe variant kan aanschaffen. De prijs hiervan ligt namelijk doorgaans aanzienlijk hoger. Zou je toch voor meer zekerheid willen gaan en is wat meer budget aanwezig? Dan is een nieuwe non-food verkoopautomaat misschien en betere investering.  

Non-food automaten op Schiphol Airport

Op Schiphol Airport staat gate 24/7. Dit is een automatenshop zonder personeel, om zo de bezoekers die een last minute aankoop nodig hebben (stekkers of zonnebrand bijvoorbeeld) te kunnen voorzien. Het merendeel van deze verkoopautomaten zijn geleverd door DGA Vending. Van deze vending machines zijn de meeste in de winkel ook non-food automaten. Je leest hier meer over dit grote project. Wil je meer lezen over automatenshops? Bekijk dan ons artikel over automatenshops. 

Besparing door een non-food verkoopautomaat

Dankzij een vending machine bespaart u op winkelpersoneel, dat anders in uw winkel of bedrijfskantine had gestaan. Daarnaast draait de automaat 24 uur per dag en 7 dagen per week. Zo heb je je eigen non-stop winkel. 

Kom zelf een non-food automaat bekijken

In ons Experience Center laten we al onze non-food automaten graag aan je zien. We demonstreren de werking van de automaten, zo kun je voordat je een automaat aanschaft goed bepalen welke het beste bij jouw wensen past. Klik op deze button om een afspraak te maken in ons Experience Center. 

Plan een afspraak  

levensmiddelenautomaat in experience center

Bel mij terug