Direct Leverbaar

Refurbished Indoor Snackautomaten

Refurbished Indoor Frisdrankautomaten

Refurbished Indoor Trommelautomaten

Nieuwe Indoor Snackautomaten

Nieuwe indoor Frisdrankautomaten

Diepvriesautomaten

Nieuwe Koppelautomaten

Nieuwe Outdoor Automaten

Warenautomaten voor snackverkoop

warenautomaten worden met name ingezet voor de verkoop van snacks. Populaire snacks uit warenautomaten zijn chips, chocoladerepen, proteïnerepen en koeken. Voor deze verkopen is een spiraalautomaat (zie de snackautomaten pagina) het meest geschikt.

Frisdranken verkopen in een warenautomaat

Naast snacks, zijn frisdranken een ideaal product om in een warenautomaat te verkopen. Voorbeelden van deze frisdranken zijn bekende drankjes zoals Fanta, Cola, Red Bull en alcoholische dranken (bijvoorbeeld bier of wijn). Let wel op: in Nederland is het verboden om een ID-scanner op een automaat te plaatsen. In België mag dit wel.

Warenautomaten voor op de boerderij

Net name in 2021 nam het aantal boerderijen met een warenautomaat extreem toe. Deze boerderijautomaten zorgden voor een kortere keten tussen boer en consument. In dit type warenautomaat worden veel verschillende soorten boerderijproducten verkocht. Deze producten variëren tussen fruit, zoals appels, peren en kersen en groente en andere boerderijproducten, zoals; melk, asperges of eieren.

Warenautomaten voor bevroren producten

Ideaal om verse producten langer houdbaar te bewaren en in te verkopen is de vriesautomaat. Dankzij dit type warenautomaat verkoop je vlees, groente en ijs aan je klanten, zonder je continu druk te hoeven maken om de houdbaarheid.  In een bevroren toestand blijven verse producten namelijk veel lange houdbaar dan in een gekoelde staat. Dit is het grote voordeel van een warenautomaat met vriesfunctie.

Koffie verkopen in een warenautomaat

Het is prettig om je klanten of personeel een warm drankje aan te kunnen bieden. Naast koffie en thee is het mogelijk om soep te verkopen in een koffieautomaat. DGA Vending biedt twee soorten koffieautomaten aan; de vrijstaande variant en de tabletop variant. Wil je een breder assortiment? Dan is het vrijstaande model aan te bevelen. Wil je uitstekende producten verkopen en heb je beperkt plek? Dan raden we je het tabletop model aan.

Warenautomaten in Duitsland

We zijn specialist in nieuwe- en refurbished warenautomaten in Duitsland. Deze warenautomaten worden door heel Duitsland voor dezelfde prijs geleverd. Of het nou naar de Ostsee of de Bodensee is, naar Nordrhein-Westfalen of Saksen, deze leveringskosten blijven gelijk.

Warenautmaten in Oostenrijk

Ook Oostenrijk begint steeds meer de trend van warenautomaten te ontdekken. De populariteit is in heel het land merkbaar; van Tirol tot Wenen je ziet ze overal. Ook het aanbod in Oostenrijk is erg breed, van snackautomaten in de universiteit van Salzburg, tot boerderijautomaten in Karintië. Ook voor heel Oostenrijk geldt dat de leveringskosten gelijk blijven.

Bel mij terug