Onderhoud en mogelijkheden blikjesautomaat

De blikjesautomaat is super onderhoudsvriendelijk, waardoor je er weinig werk aan hebt. Voor een goede werking van de automaat en de koeling is het belangrijk dat deze regelmatig schoon gehouden worden, zoals bij alle elektrische apparatuur. Vanwege zijn grote capaciteit tot wel 720 blikjes(!) hoeft de automaat maar af en toe bijgevuld te worden. De automaat is erg eenvoudig FiFo (First in First out) bij te vullen. Zo worden de blikjes die als eerst zijn gevuld ook als eerst verkocht en kom je dus niet in de knoei met de houdbaarheidsdatum. Naast blikjes kunnen ook PET flesjes in deze vending machine worden geplaatst, zo kun je jouw klanten een mooi assortiment aan verfrissende drankjes bieden.
Bij de blikjesautomaat heb je waarschijnlijk direct een duidelijk beeld van welke automaat er bedoeld wordt. De standaard blikjesautomaat is niet de enige automaat in ons assortiment waar blikjes en flesjes in geplaatst kunnen worden. We hebben standaard een uitgebreid assortiment blikjesautomaten op voorraad.

Betaalmogelijkheden bij een blikjesautomaat

Ondanks de lange reputatie van deze vending machine, kun je bij deze automaat niet enkel met muntgeld betalen als je kiest voor een refurbished blikjesautomaat, maar is het optioneel mogelijk om het contactloos betaalsysteem toe te voegen. Zo kunnen jouw klanten ook met bankpas of mobiele telefoon kiezen voor een heerlijk gekoeld drankje.

Aanbod blikjesautomaat van DGA Vending

In ons assortiment hebben we verschillende blikjesautomaten. We hebben refurbished automaten, maar ook splinternieuwe blikjesmachines. In het assortiment hebben we de ‘standaard’ blikjesautomaat, maar ook een hele bijzondere automaat die ieder drankje met een lift oppakt en naar het uitgiftevak brengt. Zo wordt het kopen van een gekoeld blikje of flesje nog een mooiere beleving.

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden van een blikjesautomaat of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug