Tweedehands versautomaat is razend populair

De tweedehands versautomaat, of zoals wij zelf liever zeggen refurbished versautomaat, is super populair bij boeren. Waarom wij liever het woord refurbished gebruiken in plaats van tweedehands, is omdat wij iedere automaat compleet onder handen nemen om deze weer bijna als nieuw te maken. Hierdoor krijg je als nieuwe eigenaar altijd een frisse automaat die volledig werkt, inclusief garantie! De populariteit van onze versautomaten heeft ook te maken met de trend: lokaal kopen. Consumenten kopen hun verse fruit en groenten steeds liever bij de lokale boerderijwinkel, omdat de klant hiermee de lokale ondernemers helpt en er heerlijke verse producten voor terugkrijgt.
Voor de boer is de tweedehands versautomaat tevens interessant, omdat de automaat weinig onderhoud nodig heeft, op ieder moment van de dag kan verkopen en weinig tijd kost. Je hoeft er immers geen boerderijwinkel voor open te houden, extra personeel voor aan te nemen en klanten komen niet meer te pas en te onpas aan de deur voor jouw producten. Dit maakt de refurbished boerderijautomaat van DGA Vending dus een slimme investering.

De juiste indeling

Iedere soort fruit, groente, vlees of zuivel vraagt een andere indeling van de automaat, maar bijna altijd kunnen we een ideale indeling maken voor iedere boerderijautomaat. De automaten zijn namelijk eenvoudig in te delen met schotjes of spiralen. Hierdoor krijgen we bijna ieder vers product passend in de automaat. Deze indeling maken wij in samenspraak met jou voor een optimale vulling van iedere versautomaat. We kunnen zelfs de verkoopprijzen van jouw producten alvast voor je instellen, zodat je direct kunt beginnen met verkopen na levering van de automaat. Wijzigen er na verloop van tijd producten of maatvoeringen van verpakkingen? Geen probleem, middels onze handige Quick Start Guide kan iedereen eenvoudig zelf de vakken wijzigen en zelf prijzen instellen. Kom je er niet uit, bel of mail ons gerust, dan helpen we je graag verder!

Direct van start met de tweedehands versautomaat

Het enige dat je hoeft te doen na levering van de automaat is, de stekker in het stopcontact te steken en de automaat vullen. Daarna kan de verkoop van start gaan, want zoals hierboven genoemd stellen wij de automaat alvast voor je in. Het muntwisselsysteem krijg je gratis van ons bij de tweedehands automaat, waardoor je direct kunt beginnen met de verkoop. Wil je jouw klanten ook digitaal laten betalen, dan kunnen we optioneel het contactloos betaalsysteem aan iedere automaat toevoegen. De klant betaalt dan eenvoudig met bankpas of mobiele telefoon (middels NFC). Liever ook met briefgeld betalen, voeg dan de biljettenlezer toe als betaalmogelijkheid.

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden van een versautomaat of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug