Refurbished vs tweedehands automaat

Op onze website kom je het woordje ‘refurbished’ overal tegen. Vaak wordt er gedacht dat refurbished hetzelfde is als tweedehands, maar dat is niet helemaal waar. We zullen uitleggen waarom deze twee termen niet hetzelfde betekenen en wat de voordelen van een refurbished automaat zijn.

Tweedehands

Tweedehands betekent natuurlijk dat een product gebruikt is. Het product heeft dus al één of meerdere eigenaren gehad. Je weet vaak niet wat er bij de vorige eigenaar met het product is gebeurd en of deze nog goed werkt. Vaak wordt een tweedehands product verkocht door een particulier of onderneming die weinig verstand heeft van het technische aspect van het product. Vaak ontbreken er accessoires en/of zijn er belangrijke onderdelen beschadigd.

Refurbished

Refurbished producten zijn net als tweedehands producten al eens eerder gebruikt. Het grote verschil tussen tweedehands en refurbished is dat voor verkoop refurbished artikelen eerst volledig worden nagekeken, schoongemaakt en opgeknapt. De Nederlandse vertaling voor refurbished is gereviseerd of gerenoveerd. Revisie betekent letterlijk ‘nakijken en indien nodig herstellen’. Onze refurbished automaten worden ook van top tot teen nagekeken en hersteld indien, er onderdelen kapot of aan vervanging toe zijn.
Een ander voordeel van refurbished, ten opzichte van tweedehands, is dat het refurbished product geleverd wordt inclusief garantie. Bij onze refurbished automaten is de garantie drie maanden, zodat je met een gerust hart van start kunt gaan met de verkoop van jouw producten. Zo koop je voor een scherp tarief een perfecte automaat, waar je nog jaren plezier van hebt.

Refurbished en naar wens ingedeeld

Refurbished gaat bij DGA Vending verder dan enkel een gereviseerde automaat. Na het reviseren van de automaat, gaan we een perfecte indeling maken voor jouw producten zoals merchandise, (fris)drank, parfum, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), telefoonaccessoires, tickets, snacks, slippers, vers vlees of smoothies.

Refurbished voor het milieu

De voordelen van refurbished gaan nog verder dan eerder benoemde voordelen en de scherpe prijs. Refurbished automaten zijn namelijk ook erg duurzaam, doordat ze compleet gereviseerd worden krijgen ze een tweede leven. Hierdoor belanden de automaten niet bij het afval, waardoor jij als nieuwe eigenaar bijdraagt aan het milieu, door voor een refurbished vending machine van DGA Vending te kiezen!

Meer informatie?

Neem contact op!

+31 24 890 13 50 info@dga-vending.com
Bel mij terug