Parfumautomaat

De laatste jaren zie je ze steeds meer opduiken, vending machines die geen ‘standaard’ productassortiment bevatten. Daarmee verandert het ietwat stoffige imago van de vending machine langzaam naar een hip en fashionable onderdeel van je winkel. Zo plaatsen we regelmatig automaten met een bijzondere vulling, waar de parfumautomaat voor Yves Saint Laurent er één van is. Op deze manier kunnen ook luxe producten eenvoudig worden verkocht middels een vending machine.

De perfecte indeling in jouw automaat

Misschien krijg je bij het horen over de parfumautomaat wel direct creatieve ideeën over een vending machine voor jouw producten. Voor ons is het dagelijkse kost om een indeling naar klantwens te maken. Ondertussen kunnen we wel zeggen dat geen product ons gek genoeg is om in de automaat te plaatsen. Zo maken we met regelmaat automaten voor de verkoop van koffiebonen, shisha producten, tennisaccessoires, telefoonaccessoires, hockeyaccessoires, merchandise tot aan bodytape. Daag ons gerust uit voor het plaatsen van jouw producten in een automaat.

De parfumautomaat voor Yves Saint Laurent

Je kunt je voorstellen dat een parfumautomaat voor Yves Saint Laurent aan bepaalde wensen en eisen van de klant moet voldoen. Dat klopt precies! Voor deze automaat hebben we niet alleen een perfecte indeling gemaakt voor de verschillende parfums. Ook is de automaat volledig zwart met poedercoating, zowel de binnen- als de buitenzijde om zo een nog luxere uitstraling te krijgen én een betere presentatie te geven aan de parfums. Aan de buitenzijde is op verschillende plaatsen het logo van Yves Saint Laurent toegevoegd, zodat er een duidelijke beleving ontstaat voor het merk. Zo heeft de automaat een perfecte luxe uitstraling gekregen die volledig matchend is bij het merk Yves Saint Laurent.

Aangezien de flacons van glas zijn, was het noodzakelijk dat er een productlift in de vending machine ingebouwd werd. Hierdoor worden de parfumflesjes via de productlift naar beneden getransporteerd en is de kans op schade tot het nulpunt geminimaliseerd.

Interesse in een automaat

Heb je ook interesse in een automaat voor de verkoop van parfums, cosmetica of wellicht een compleet ander product? Of ben je op zoek naar een aardbeienautomaat, versautomaat, boerderijautomaat, snackautomaat, frisdrankautomaat of fruitautomaat

Meer informatie?

Neem contact op!

+31 24 890 13 50 info@dga-vending.com
Bel mij terug