Full vending service op verenigingen en instellingen

Je bent jezelf niet als je trek hebt – Snickers®

Je speelt een wedstrijd, maar mist de energie en je benen voelen zwaar en vermoeid. Juist op dit moment kun je wel een extraatje gebruiken om weer met energie na de rust terug te komen. DGA Vending biedt verenigingen en instellingen de mogelijkheid voor gratis full vending service. Wij plaatsen gratis een vending machine, zorgen voor een uitgebreid en goed gevuld assortiment, het onderhoud en alle kosten. Oftewel je hebt er zelf geen omkijken naar, maar kunt sporters wel de benodigde (extra) energie bieden.

Zo werkt onze full vending service

Nadat je de aanvraag bij ons hebt gedaan zullen we snel contact met je opnemen om ideeën en mogelijkheden te bespreken. Na het klaarmaken van de gewenste automaat komen we deze op de juiste plek plaatsen.

Ik wil full vending service  
 
 

Doe een aanvraag.
Binnen één werkdag reactie.

Na 5 werkdagen staat je automaat gevuld klaar.

24/7 de lekkerste snacks, drankjes en handige items.

Belangrijke speerpunten van de full vending service

Gratis - FVS

Gratis

We komen de automaat vrijwel altijd kosteloos leveren. Je betaalt geen fee en geen inkoop van producten. We zorgen er tevens voor dat de automaat er altijd netjes bijstaat en goed gevuld is met een uitgebreid assortiment. Het enige dat we nodig hebben is een stroompunt en ongeveer 1m² ruimte!

Geen enkel omkijken naar automaten - FVS

Geen enkel omkijken naar automaten

Op afstand kunnen we de voorraad in de automaten uitlezen. Zo weten we exact wat er bijgevuld moet worden en heb je hier dus geen omkijken naar. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de automaat regelmatig zijn onderhoud krijgt. Bij storingen zorgt onze technische dienst ervoor dat deze snel wordt verholpen.

Geen risico - FVS

Geen risico

Wij nemen de risico’s voor onze rekening, dus voor storingen of een kapotte automaat krijg je geen factuur van ons. Zo neem je geen risico met de plaatsing van de automaat.

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken - FVS

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken

Onze bestaande klanten ervaren het als zeer prettig dat iedereen altijd de mogelijkheid heeft om een verfrissend drankje of lekkere snack aan te schaffen op ieder moment van de dag. Zo vergroot je de waardering onder collega’s of studenten.

Contactloos betaalsysteem - FVS

Contactloos betaalsysteem

Standaard worden onze automaten uitgerust met een contactloos betaalsysteem. Geen contact geld op zak, geen probleem met pinpas en telefoon kan er ook bij onze automaten betaald worden. Zo kan iedereen gebruik maken van onze automaat.

Proefperiode - FVS

Proefperiode

We gaan er vanuit dat je veel plezier hebt van de automaat, maar heel soms komt het voor dat de automaat minder in trek blijkt dan verwacht. Geen probleem, we pikken de automaat kosteloos weer op. Zo kun je tijdens de proefperiode kijken of de automaat een succes is.

Volgt jouw vereniging of instelling?

Al ruim 100 klanten zijn erg blij met onze full vending service en ontvangen ons wekelijks met open armen. Uiteraard voorzien we de vending machine van een contactloos betaalsysteem, zodat ieder lid eenvoudig kan betalen met pinpas of mobiele telefoon.

Macro alias: Button

Een uitgebreid assortiment om de dag door te komen

Iedere sporter is gebaat bij voldoende energie om de training of een wedstrijd met een goed gevoel af te ronden. Daarom zijn onze automaten uitgerust met diverse drankjes en snacks voor extra energie, maar hebben we ook gezondere keuzes zoals eiwitrepen, suikervrije drankjes of mueslirepen om te voorzien in ieders behoefte.

Macro alias: Button

Bewezen
succesverhalen

Alle referenties

Interesse in een eigen vending automaat zonder het gedoe?

Wij plaatsen gratis vending automaten bij verenigingen en instellingen met:

  • Meer dan 200 leden
  • Locatie in Nederland (excl. eilanden)
  • Een veelbezochte locatie (kantine, entree) met stopcontact 

“Gratis een gevulde automaat op jouw locatie”

Bel mij terug