Full vending service voor het studentenhuis

De 24/7 minimarkt binnen jouw studentenhuis

Uit onderzoek tijdens de studie bleek al snel dat er veel behoefte was aan automaten met onze full vending service binnen studentenhuizen. Ondertussen zijn studentenhuizen in o.a. Groningen, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Delft, Amsterdam, Arnhem, Wageningen en Nijmegen voorzien van onze full vending service. In de automaten vindt de student niet alleen het ‘standaard’ assortiment met frisdrank en snacks, maar ook diverse non-food producten als condooms, fietslampjes en mondkapjes.

Jouw eigen minimarkt

Ben je enthousiast geworden over een automaat in het studentenhuis, laat dan een bericht achter. We nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard zorgen we ervoor dat jij middels het contactloos betaalsysteem kunt betalen met mobiele telefoon en pinpas.

Ik wil full vending service  
 
 

Doe een aanvraag.
Binnen één werkdag reactie.

Na 5 werkdagen staat je automaat gevuld klaar.

24/7 de lekkerste snacks, drankjes en handige items.

Belangrijke speerpunten van de full vending service

Gratis - FVS

Gratis

We komen de automaat vrijwel altijd kosteloos leveren. Je betaalt geen fee en geen inkoop van producten. We zorgen er tevens voor dat de automaat er altijd netjes bijstaat en goed gevuld is met een uitgebreid assortiment. Het enige dat we nodig hebben is een stroompunt en ongeveer 1m² ruimte!

Geen enkel omkijken naar automaten - FVS

Geen enkel omkijken naar automaten

Op afstand kunnen we de voorraad in de automaten uitlezen. Zo weten we exact wat er bijgevuld moet worden en heb je hier dus geen omkijken naar. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de automaat regelmatig zijn onderhoud krijgt. Bij storingen zorgt onze technische dienst ervoor dat deze snel wordt verholpen.

Geen risico - FVS

Geen risico

Wij nemen de risico’s voor onze rekening, dus voor storingen of een kapotte automaat krijg je geen factuur van ons. Zo neem je geen risico met de plaatsing van de automaat.

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken - FVS

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken

Onze bestaande klanten ervaren het als zeer prettig dat iedereen altijd de mogelijkheid heeft om een verfrissend drankje of lekkere snack aan te schaffen op ieder moment van de dag. Zo vergroot je de waardering onder collega’s of studenten.

Contactloos betaalsysteem - FVS

Contactloos betaalsysteem

Standaard worden onze automaten uitgerust met een contactloos betaalsysteem. Geen contact geld op zak, geen probleem met pinpas en telefoon kan er ook bij onze automaten betaald worden. Zo kan iedereen gebruik maken van onze automaat.

Proefperiode - FVS

Proefperiode

We gaan er vanuit dat je veel plezier hebt van de automaat, maar heel soms komt het voor dat de automaat minder in trek blijkt dan verwacht. Geen probleem, we pikken de automaat kosteloos weer op. Zo kun je tijdens de proefperiode kijken of de automaat een succes is.

In bijna iedere studentenstad vind je onze automaten

In alle grote studentensteden hebben we automaten geplaatst. Wekelijks vullen we de automaten bij, controleren het assortiment en onderhouden de automaat, zodat de student op ieder moment van de dag een versnapering kan aanschaffen.

Alles wat de student nodig heeft, vind je in de automaat

Op alle locaties worden we altijd met open armen ontvangen, wanneer we een automaat komen plaatsen. Voor studenten is het én zeer gemakkelijk om niet de deur uit te hoeven om wat aan te schaffen én als ze het doen, is het belangrijk dat het veilig gebeurt, daarom hebben we bijvoorbeeld fietslampjes en mondkapjes toegevoegd aan het assortiment van de full vending service in studentenpanden. Natuurlijk staan we altijd open voor suggesties vanuit de studenten, zodat het assortiment altijd up-to-date is.

Macro alias: Button

Bewezen
succesverhalen

Alle referenties

Interesse in een eigen vending automaat zonder het gedoe?

Wij plaatsen gratis vending automaten bij studentenpanden met:

  • Meer dan 100 studenten in een pand
  • Locatie in Nederland (excl. eilanden)
  • Een veelbezochte locatie (kantine, entree) met stopcontact 

“Gratis een gevulde automaat op jouw locatie”

Bel mij terug