Full vending service voor voor op school

Extra energie tijdens college

Op scholen en universiteiten is de vending machine al jaar en dag niet meer weg te denken. Iedere oud-leerling herkent nog wel de vending machine op school waar wat lekkers uit gekocht kon worden. DGA Vending biedt met de gratis full vending service voor scholen en universiteiten een uniek concept van verschillende automaten met een assortiment afgestemd op de school of universiteit. Het voordeel is dat iedere automaat is uitgerust met het contactloos betaalsysteem en een muntwisselsysteem, waardoor iedereen eenvoudig een product naar keuze kan aanschaffen.

Zo werken we

We hebben geen langdurige contracten met kleine lettertjes zoals de meeste full vending partijen, maar gaan een samenwerking aan op wederzijds vertrouwen en het opbouwen van een langdurige relatie. Wij weten zeker dat je tevreden zult zijn over onze transparantie, de nette automaten, het uitgebreide assortiment en de snelle service. Probeer ons uit, we zullen je verbazen!

Ik wil full vending service  
 
 

Doe een aanvraag.
Binnen één werkdag reactie.

Na 5 werkdagen staat je automaat gevuld klaar.

24/7 de lekkerste snacks, drankjes en handige items.

Belangrijke speerpunten van de full vending service

Gratis - FVS

Gratis

We komen de automaat vrijwel altijd kosteloos leveren. Je betaalt geen fee en geen inkoop van producten. We zorgen er tevens voor dat de automaat er altijd netjes bijstaat en goed gevuld is met een uitgebreid assortiment. Het enige dat we nodig hebben is een stroompunt en ongeveer 1m² ruimte!

Geen enkel omkijken naar automaten - FVS

Geen enkel omkijken naar automaten

Op afstand kunnen we de voorraad in de automaten uitlezen. Zo weten we exact wat er bijgevuld moet worden en heb je hier dus geen omkijken naar. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de automaat regelmatig zijn onderhoud krijgt. Bij storingen zorgt onze technische dienst ervoor dat deze snel wordt verholpen.

Geen risico - FVS

Geen risico

Wij nemen de risico’s voor onze rekening, dus voor storingen of een kapotte automaat krijg je geen factuur van ons. Zo neem je geen risico met de plaatsing van de automaat.

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken - FVS

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken

Onze bestaande klanten ervaren het als zeer prettig dat iedereen altijd de mogelijkheid heeft om een verfrissend drankje of lekkere snack aan te schaffen op ieder moment van de dag. Zo vergroot je de waardering onder collega’s of studenten.

Contactloos betaalsysteem - FVS

Contactloos betaalsysteem

Standaard worden onze automaten uitgerust met een contactloos betaalsysteem. Geen contact geld op zak, geen probleem met pinpas en telefoon kan er ook bij onze automaten betaald worden. Zo kan iedereen gebruik maken van onze automaat.

Proefperiode - FVS

Proefperiode

We gaan er vanuit dat je veel plezier hebt van de automaat, maar heel soms komt het voor dat de automaat minder in trek blijkt dan verwacht. Geen probleem, we pikken de automaat kosteloos weer op. Zo kun je tijdens de proefperiode kijken of de automaat een succes is.

Al ruim honderd automaten geplaatst in Nederland

In 2015 zijn we begonnen met het plaatsen onze gratis full vending service in Nederland en ondertussen zijn er al ruim 100 klanten die gebruik maken van onze gratis full vending service. Graag kijken we ook naar de mogelijkheden voor onze gratis full vending service op jouw school of universiteit.

Macro alias: Button

Een uitgebreid assortiment om de dag door te komen

Iedere student wil af en toe wat extra energie binnenkrijgen om zich goed te kunnen concentreren of omdat de nachtelijke studie de dag ervoor wat teveel tol heeft geëist. Het assortiment in de vending machines voldoet ruimschoots om voor elk wat wils aan te schaffen. We hebben verschillende gezondere producten aan het assortiment toegevoegd, zodat de student tevens een gezondere keuze kan maken. In de huidige situatie hebben we op veel scholen bijvoorbeeld mondkapjes toegevoegd aan het assortiment en bieden zo een actueel aanbod.

Macro alias: Button

Bewezen
succesverhalen

Alle referenties

Interesse in een eigen vending automaat zonder het gedoe?

Wij plaatsen gratis vending automaten bij scholen met:

  • Meer dan 200 studenten
  • Locatie in Nederland (excl. eilanden)
  • Een veelbezochte locatie (kantine, entree) met stopcontact 

“Gratis een gevulde automaat op jouw locatie”

Bel mij terug