Full vending service voor voor op school

Extra energie tijdens schooltijden

Op scholen en universiteiten is de vending machine al jaren niet meer weg te denken. Iedere oud-leerling herkent nog wel de vending machine op school waar wat lekkers uit gekocht kon worden. DGA Vending biedt, met zijn gratis full vending service voor scholen en universiteiten, een uniek concept van verschillende automaten met een assortiment afgestemd op de school of universiteit. Iedere automaat is uitgerust met een contactloos betaalsysteem én een muntwisselsysteem, waardoor iedereen eenvoudig een product naar keuze kan aanschaffen ongeacht de betaalmethode die ze willen gebruiken.

Vraag een offerte aan  

Een automaat die past bij jouw school

We hebben een breed assortiment in onze full vending service automaten, van verfrissende drankjes en bekende snacks tot…

Ik wil full vending service  

Kies jou ideale vending automaat

Belangrijke speerpunten van de full vending service

Gratis - FVS

Gratis

We komen de automaat vrijwel altijd kosteloos leveren. Je betaalt geen fee en geen inkoop van producten. We zorgen er tevens voor dat de automaat altijd netjes en goed gevuld is met een uitgebreid assortiment. Het enige dat we nodig hebben is een stroompunt en ongeveer 1m² ruimte!

Geen omkijken naar automaten - FVS

Geen omkijken naar automaten

Op afstand kunnen we de voorraad in de automaten uitlezen waardoor we precies weten wat er bijgevuld moet worden. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de automaat regelmatig zijn onderhoud krijgt. Bij storingen zorgt onze technische dienst ervoor dat deze snel wordt verholpen zodat de automaat niet langer dan nodig buiten gebruik is.

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken - FVS

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken

Onze bestaande klanten ervaren het als zeer prettig dat iedereen altijd de mogelijkheid heeft om een verfrissend drankje of lekkere snack aan te schaffen op ieder moment van de dag. Zo vergroot je de waardering onder collega’s, bezoekers of studenten.

Contactloos betaalsysteem - FVS

Contactloos betaalsysteem

Standaard worden onze automaten uitgerust met een contactloos betaalsysteem. Geen contact geld op zak? Geen probleem, met pinpas en telefoon kan er ook bij onze automaten betaald worden! Zo kan iedereen gebruik maken van onze automaten.

Interesse in een eigen vending automaat zonder het gedoe?

Wij plaatsen gratis vending automaten bij scholen met:

  • Meer dan 200 studenten
  • Locatie in Nederland (excl. eilanden)
  • Een veelbezochte locatie (kantine, entree) met stopcontact 

“Gratis een gevulde automaat op jouw locatie”

+31 24 890 13 50

Zo gaan we te werk

We hebben geen langdurige contracten met kleine lettertjes zoals de meeste full vending partijen. Wij gaan een samenwerking aan op basis van wederzijds vertrouwen en het opbouwen van een langdurige relatie. Wij weten zeker dat je tevreden zult zijn over onze transparantie, de nette automaten, het uitgebreide assortiment en de snelle service. Probeer ons uit, we zullen je verbazen!

Ik wil full vending service  
1

Doe een aanvraag
Krijg binnen één werkdag reactie

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

2

Binnen 5 werkdagen
staat je automaat gevuld klaar

In ons productiemagazijn worden de automaten gereed gemaakt voor gebruik.

3

24/7 de lekkerste snacks, drankjes en handige items

Jij en je collega's kunnen vanaf nu 24/7 gebruik maken van de automaat!

Al ruim tweehonderd automaten geplaatst in Nederland & België

In 2015 zijn we begonnen met het plaatsen van automaten met onze gratis full vending service. Inmiddels hebben we al ruim 200 klanten in Nederland en België die gebruik maken van onze full vending service. Graag kijken we ook naar de mogelijkheden voor onze gratis full vending service op jouw school of universiteit.

Landkaart NL en BE

Een uitgebreid assortiment om iedere dag door te komen

Elke student wilt af en toe wat extra energie binnenkrijgen om zich goed te kunnen concentreren of omdat de nachtelijke studie de dag ervoor zijn tol heeft geëist. Het assortiment in de vending machines voldoet ruimschoots om voor ieder zijn wensen een product aan te schaffen. We hebben verschillende gezondere producten aan het assortiment toegevoegd, zodat de student tevens een gezonde keuze kan maken. Ook kan dit assortiment op basis van actuele gebeurtenissen veranderen, zo hebben we tijdens de pandemie mondkapjes aan de automaten toegevoegd.

Bewezen
succesverhalen

Alle referenties

Onze leerlingen maken veel gebruik van de automaat, ideaal voor als ze zin hebben in een tussendoortje. Het is een service voor onze leerlingen en wij hebben er geen omkijken naar!

Wij werken als studentenhuisvester al enige tijd samen met DGA Vending en zijn zeer tevreden over service/ snelheid/ kwaliteit en inspraak bij de invulling van de automaten. Verkoopcijfers tonen ook aan dat in de behoefte van de student wordt voorzien.

Bel mij terug