Full Vending Service voor de bedrijfskantine

Een automaat in jouw bedrijfskantine gratis geplaatst en bijgevuld

DGA Vending biedt bedrijfskantines de mogelijkheid tot een gratis full vending service. DGA Vending plaatst een gratis snoepautomaat, frisdrankautomaat en/of combi-automaat en belooft dat je geen omkijken hebt naar de automaat. We zorgen ervoor dat jij en jouw collega’s altijd de beschikking hebben over een lekkere snack, gezond tussendoortje en een verfrissend drankje. Alle kosten, het onderhoud, de risico’s, het bijvullen en de schoonmaak zijn bij deze full vending service inbegrepen.

Zo werkt onze full vending service

Nadat je een aanvraag hebt gedaan voor een automaat in de bedrijfskantine, zullen we binnen één werkdag contact met je opnemen. We bespreken samen wat de beste opties zijn, zodat we daarna snel kunnen schakelen. Uiteraard rusten we de automaat standaard uit met een contactloos betaalsysteem.

Ik wil full vending service  
 
 

Doe een aanvraag.
Binnen één werkdag reactie.

Na 5 werkdagen staat je automaat gevuld klaar.

24/7 de lekkerste snacks, drankjes en handige items.

Belangrijke speerpunten van de full vending service

Gratis - FVS

Gratis

We komen de automaat vrijwel altijd kosteloos leveren. Je betaalt geen fee en geen inkoop van producten. We zorgen er tevens voor dat de automaat er altijd netjes bijstaat en goed gevuld is met een uitgebreid assortiment. Het enige dat we nodig hebben is een stroompunt en ongeveer 1m² ruimte!

Geen enkel omkijken naar automaten - FVS

Geen enkel omkijken naar automaten

Op afstand kunnen we de voorraad in de automaten uitlezen. Zo weten we exact wat er bijgevuld moet worden en heb je hier dus geen omkijken naar. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de automaat regelmatig zijn onderhoud krijgt. Bij storingen zorgt onze technische dienst ervoor dat deze snel wordt verholpen.

Geen risico - FVS

Geen risico

Wij nemen de risico’s voor onze rekening, dus voor storingen of een kapotte automaat krijg je geen factuur van ons. Zo neem je geen risico met de plaatsing van de automaat.

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken - FVS

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken

Onze bestaande klanten ervaren het als zeer prettig dat iedereen altijd de mogelijkheid heeft om een verfrissend drankje of lekkere snack aan te schaffen op ieder moment van de dag. Zo vergroot je de waardering onder collega’s of studenten.

Contactloos betaalsysteem - FVS

Contactloos betaalsysteem

Standaard worden onze automaten uitgerust met een contactloos betaalsysteem. Geen contact geld op zak, geen probleem met pinpas en telefoon kan er ook bij onze automaten betaald worden. Zo kan iedereen gebruik maken van onze automaat.

Proefperiode - FVS

Proefperiode

We gaan er vanuit dat je veel plezier hebt van de automaat, maar heel soms komt het voor dat de automaat minder in trek blijkt dan verwacht. Geen probleem, we pikken de automaat kosteloos weer op. Zo kun je tijdens de proefperiode kijken of de automaat een succes is.

Al ruim 100 klanten gingen je voor

Op ruim honderd plekken in Nederland staan al automaten van onze full vending service. Wekelijks komen we langs om het assortiment aan te vullen, de vending machine bij te vullen en te onderhouden.

Het assortiment in de automaat voor jouw bedrijfskantine

Ieder bedrijf is anders, daarom kunnen we ons assortiment voor de full vending service automaten eenvoudig aanpassen. Standaard hebben we een gevarieerd assortiment met drankjes, snoepgoed, chips en snacks, maar kunnen we aanpassingen doen in het assortiment die bedrijfsspecifiek zijn, zoals gezondere keuzes of bepaalde non-food producten. Ook kijken we samen naar de meest interessante automaat in de bedrijfskantine, zoals de frisdrankautomaat, snoepautomaat en/of combi-automaat.

Bewezen
succesverhalen

Alle referenties

Interesse in een eigen vending automaat zonder het gedoe?

Wij plaatsen gratis vending automaten bij bedrijven met:

  • Meer dan 80 medewerkers op kantoor
  • Locatie in Nederland (excl. eilanden)
  • Een veelbezochte locatie (kantine, entree) met stopcontact 

“Gratis een gevulde automaat op jouw locatie”

Bel mij terug