Full vending service

Uw eigen automaat gratis geplaatst en bijgevuld.

Wil jij jouw collega’s, studenten, bewoners of bezoekers de mogelijkheid bieden om een lekkere snack of verfrissend drankje aan te schaffen, maar ben je niet in de gelegenheid deze zelf regelmatig te vullen? Dan is onze gratis full vending service voor bedrijven, scholen, instellingen en vele andere locaties een goede oplossing.   

Vraag een offerte aan  

Een automaat die past bij jouw organisatie

We hebben een breed assortiment in onze full vending service automaten, van verfrissende drankjes en bekende snacks tot…

Ik wil full vending service  

Kies jouw ideale vending automaat

De voordelen van onze
full vending service

Gratis - FVS

Gratis

We komen de automaat vrijwel altijd kosteloos leveren. Je betaalt geen fee en geen inkoop van producten. We zorgen er tevens voor dat de automaat altijd netjes en goed gevuld is met een uitgebreid assortiment. Het enige dat we nodig hebben is een stroompunt en ongeveer 1m² ruimte!

Geen omkijken naar automaten - FVS

Geen omkijken naar automaten

Op afstand kunnen we de voorraad in de automaten uitlezen waardoor we precies weten wat er bijgevuld moet worden. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de automaat regelmatig zijn onderhoud krijgt. Bij storingen zorgt onze technische dienst ervoor dat deze snel wordt verholpen zodat de automaat niet langer dan nodig buiten gebruik is.

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken - FVS

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken

Onze bestaande klanten ervaren het als zeer prettig dat iedereen altijd de mogelijkheid heeft om een verfrissend drankje of lekkere snack aan te schaffen op ieder moment van de dag. Zo vergroot je de waardering onder collega’s, bezoekers of studenten.

Contactloos betaalsysteem - FVS

Contactloos betaalsysteem

Standaard worden onze automaten uitgerust met een contactloos betaalsysteem. Geen contact geld op zak? Geen probleem, met pinpas en telefoon kan er ook bij onze automaten betaald worden! Zo kan iedereen gebruik maken van onze automaten.

Interesse in een eigen vending automaat zonder het gedoe?

Wij plaatsen gratis vending automaten bij bedrijven met:

  • Meer dan 80 medewerkers
  • Locatie in Nederland (excl. eilanden)
  • Een veelbezochte locatie (kantine, entree) met stopcontact 

“Gratis een gevulde automaat op jouw locatie”

+31 24 890 13 50

Zo werkt onze full vending service

Onze full vending automaten worden standaard uitgerust met het contactloos betaalsysteem, waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om iets uit de automaat te schaffen. In de tijdlijn hiernaast zie je beknopt hoe onze full vending service werkt. Is de full vending service interessant voor jou? Klik dan op de knop hieronder.

Ik wil full vending service  
1

Doe een aanvraag
Krijg binnen één werkdag reactie

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

2

Binnen 5 werkdagen
staat je automaat gevuld klaar

In ons productiemagazijn worden de automaten gereed gemaakt voor gebruik.

3

24/7 de lekkerste snacks, drankjes en handige items

Jij en je collega's kunnen vanaf nu 24/7 gebruik maken van de automaat!

Een kleine greep uit onze geplaatste automaten

Al ruim tweehonderd klanten gingen je voor in de keuze voor de full vending service van DGA Vending. Hiernaast zie je een kleine greep uit de full vending automaten die op dit moment in Nederland en België geplaatst zijn.

Automaten Nederland en België
Automaat met pinsysteem

Duurzaamheid bij onze full vending service

Bij DGA Vending gaan we mee met de tijd en daarom vinden we duurzaamheid een steeds belangrijker aspect binnen onze bedrijfsvoering. Onze vending automaten zijn daarom allemaal refurbished en onze nieuwe vending automaten worden na 5 jaar weer als refurbished automaten ingezet. Zo blijven onze automaten altijd circulair gebruikt worden. Daarnaast werken wij alleen met leveranciers die maatschappelijk verantwoord ondernemen.   

Bewezen
succesverhalen

Alle referenties

We zijn al een jaar klant van DGA Vending en tot nu toe geen spijt, want we hebben een fijne samenwerking met het kantoor, ze doen snel adhoc aanpassingen, ze denken met je mee én het zijn hele sympatieke mensen.

Wij werken als studentenhuisvester al enige tijd samen met DGA Vending en zijn zeer tevreden over service/ snelheid/ kwaliteit en inspraak bij de invulling van de automaten. Verkoopcijfers tonen ook aan dat in de behoefte van de student wordt voorzien.

Onze leerlingen maken veel gebruik van de automaat, ideaal voor als ze zin hebben in een tussendoortje. Het is een service voor onze leerlingen en wij hebben er geen omkijken naar!

 

Een mooie aanvulling op onze panden. De huurders zijn er blij mee en wij ook. Top service en altijd bereikbaar! 

Bel mij terug