Full vending service

Uw eigen automaat gratis geplaatst en bijgevuld.

Wil je jouw collega’s, studenten, bewoners of bezoekers wel de mogelijkheid bieden om een lekkere snack of verfrissend drankje aan te schaffen, maar ben je niet in de gelegenheid deze zelf regelmatig te vullen? Dan is onze gratis full vending service voor bedrijven, scholen, instellingen en vele andere locaties zeer interessant voor jouw organisatie.   

Zo werkt onze full vending service

Onze full vending automaten worden standaard uitgerust met het contactloos betaalsysteem, waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om iets uit de automaat te schaffen. In de tijdlijn hiernaast zie je beknopt hoe onze full vending service werkt. Is de full vending service interessant voor jou? Klik dan op de knop hieronder.

Ik wil full vending service  
 
 

Doe een aanvraag
Krijg binnen één werkdag reactie

Binnen 15 werkdagen
staat je automaat gevuld klaar

24/7 de lekkerste snacks, drankjes en handige items

De voordelen van onze full vending service

Gratis - FVS

Gratis

We komen de automaat vrijwel altijd kosteloos leveren. Je betaalt geen fee en geen inkoop van producten. We zorgen er tevens voor dat de automaat er altijd netjes bijstaat en goed gevuld is met een uitgebreid assortiment. Het enige dat we nodig hebben is een stroompunt en ongeveer 1m² ruimte!

Geen enkel omkijken naar automaten - FVS

Geen enkel omkijken naar automaten

Op afstand kunnen we de voorraad in de automaten uitlezen. Zo weten we exact wat er bijgevuld moet worden en heb je hier dus geen omkijken naar. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de automaat regelmatig zijn onderhoud krijgt. Bij storingen zorgt onze technische dienst ervoor dat deze snel wordt verholpen.

Geen risico - FVS

Geen risico

Wij nemen de risico’s voor onze rekening, dus voor storingen of een kapotte automaat krijg je geen factuur van ons. Zo neem je geen risico met de plaatsing van de automaat.

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken - FVS

24/7 de beschikking over een ruim aanbod van snacks en dranken

Onze bestaande klanten ervaren het als zeer prettig dat iedereen altijd de mogelijkheid heeft om een verfrissend drankje of lekkere snack aan te schaffen op ieder moment van de dag. Zo vergroot je de waardering onder collega’s of studenten.

Contactloos betaalsysteem - FVS

Contactloos betaalsysteem

Standaard worden onze automaten uitgerust met een contactloos betaalsysteem. Geen contact geld op zak, geen probleem met pinpas en telefoon kan er ook bij onze automaten betaald worden. Zo kan iedereen gebruik maken van onze automaat.

Proefperiode - FVS

Proefperiode

We gaan er vanuit dat je veel plezier hebt van de automaat, maar heel soms komt het voor dat de automaat minder in trek blijkt dan verwacht. Geen probleem, we pikken de automaat kosteloos weer op. Zo kun je tijdens de proefperiode kijken of de automaat een succes is.

Een kleine greep uit onze geplaatste automaten

Al ruim honderd klanten gingen je voor in de keuze voor de full vending service van DGA Vending. Hiernaast zie je een kleine greep uit de full vending automaten die op dit moment in Nederland geplaatst zijn.

Het uitgebreide assortiment van de full vending service

Het uitgebreide assortiment van de full vending service

Het assortiment van de full vending service

We hebben een breed assortiment in onze full vending service automaten, van verfrissende drankjes en bekende snacks tot gezondere keuzes. Ook het type automaat kan verschillen, van frisdrankautomaat, snoepautomaat tot combi-automaat. Zo kunnen we samen kijken naar de meest interessante keuzes voor jouw locatie. Door de vele plaatsingen hebben we hier al een goed beeld van en kunnen we het assortiment later nog eenvoudig bij schaven.

Bewezen
succesverhalen

Alle referenties

Interesse in een eigen vending automaat zonder het gedoe?

Wij plaatsen gratis vending automaten bij bedrijven met:

  • Meer dan 80 medewerkers op kantoor
  • Locatie in Nederland (excl. eilanden)
  • Een veelbezochte locatie (kantine, entree) met stopcontact 

“Gratis een gevulde automaat op jouw locatie”

Bel mij terug