It’s a wrap!

Dat onze harten sneller gaan kloppen van automaten dat zal bekend zijn, maar ook onze hartjes maken nog een sprongetje bij het zien van hele bijzondere automaten. Zo hebben we van Karls Erlebnisdorf een super gave opdracht mogen uitvoeren, namelijk het wrappen van maar liefst 10 aardbeienautomaten.

Karls Erlebnisdorf

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar alles draait om aardbeien in Karls Erlebnisdorf. De geschiedenis gaat, dit jaar precies 100 jaar, terug naar 1921, wanneer de eerste steen wordt gelegd voor het huidige Karls. Karls Erlebnisdorf is een attractiepark volledig gericht op de aardbei, sterker nog er zijn zelfs vijf vestigingen in Duitsland. De parken bieden vele activiteiten met bijna allemaal een aardbei-uitstraling, maar er is nog veel meer te zien. Zo is er ook een groot aquarium, een kinderboerderij, diverse speeltuinen en zijn er shows. Je kunt zelfs overnachten bij Karls in verschillende bungalows of in het ijshotel.

Aardbeienautomaten

Het is dus niet verwonderlijk dat Karls nu heeft gekozen om aardbeienautomaten te plaatsen in de verschillende ‘Erlebnis-Dörfer’. Middels de aardbeienautomaten kunnen op eenvoudige wijze nog meer aarbei-verkooppunten gegenereerd worden zonder daarvoor veel kostbare tijd kwijt te zijn. Daarnaast zorg je er in de huidige pandemie voor dat er weinig contactmomenten tussen het personeel en bezoekers zijn en de mogelijke overdracht van het COVID-virus wordt geminimaliseerd. Karls Erlebnisdorf wilde het kopen van aardbeien, zoals de naam al zegt, wel een beleving van maken. Daarom werd ons gevraagd of DGA Vending de automaten ook kon voorzien van een volledige Karls-uitstraling. Natuurlijk kunnen we dat en het resultaat mag er wezen (al zeggen we het zelf). Door deze volledige wrap fungeren de automaten als een grote aantrekkingsmagneet voor iedereen die aardbeien wil kopen.
De automaten zijn tevens voorzien van het contactloos betaalsysteem inclusief telemetrie. Door de telemetrie kan Karls op ieder moment van de dag in realtime zien wat de voorraad in de automaten is, wat de gedraaide omzet is en welke automaten bijgevuld dienen te worden. Bij het contactloos betaalsysteem kan eenvoudig met bankpas of mobiele telefoon betaald worden.

Jouw automaat, jouw producten, jouw identiteit

Al sinds dag één van DGA Vending zorgen we voor een perfecte indeling van de producten in jouw automaat. Zo zorgen we altijd voor een optimale capaciteit in de verkoopautomaat met jouw producten of dit nu aardbeien, snacks, frisdrank, non-food of andere producten zijn. Nu voegen we de nieuwe optie, om de automaat volledig door ons te laten wrappen, er aan toe. Zo vormt de verkoopautomaat nog meer één geheel met jouw (bedrijfs)identiteit.

Wil je hier graag meer over weten, neem dan gerust contact met ons op of vul het contactformulier hieronder in. 

Bel mij terug