De aspergeautomaat

Langzaam gaat het aspergeseizoen van start. In korte tijd (ongeveer 2,5 maand) gaan er zo’n 358 miljoen asperges (17,9 miljoen kilo!) over de toonbank. Er kan dus met recht gezegd worden dat het voor de aspergeteler een erg drukke periode is.

De aspergeautomaat kan juist in deze hectische periode verlichting brengen voor de teler. De automaat is voorzien van koeling en kan gevuld worden met tussen de 45 en 120 bakken asperges, afhankelijk van het formaat van de bakken. De automaat zal in het hoogseizoen regelmatig bijgevuld moeten worden, maar vervolgens verkoopt deze automaat het witte goud zelf, 24 uur per dag en 7 dagen in de week zonder pauze. Een prima collega voor de teler dus.

DGA Vending is gespecialiseerd in de verkoop van gereviseerde verkoopautomaten. Standaard hebben we verschillende refurbished automaten op voorraad die we volledig naar wens instellen, zodat de capaciteit optimaal is voor het formaat van jouw bakken.

Direct van start met de aspergeautomaat

We leveren iedere automaat inclusief muntwisselsysteem, waardoor deze direct klaar is om ingezet te worden! Ook drie maanden garantie is standaard op iedere gereviseerde automaat, waardoor je zorgeloos van start kunt gaan met verkopen middels de automaat. Optioneel is een biljettenlezer of het contactloos betaalsysteem leverbaar, waardoor klanten ook eenvoudig met respectievelijk briefgeld en pinpas of mobiele telefoon (met Apple Pay, Android Pay of Samsung Pay) kunnen betalen. De investering in een aspergeautomaat start vanaf € 3.250,- en deze kan nog voor het hoogseizoen geleverd worden. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is de stekker in het stopcontact te steken en de automaat te vullen met het witte goud.

Mocht er nog vragen zijn, neem gerust contact met ons op via 024-890-1350, info@dga-vending.com of vul hieronder je gegevens in. We adviseren je graag!

Bel mij terug